Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για τον ντράμερ των BRUJERIA, Nick Barker, ο οποίος πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια.

You are currently viewing Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για τον ντράμερ των BRUJERIA, Nick Barker, ο οποίος πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια.

‘Έγινε γνωστό ότι ο θρυλικός Βρετανός ντράμερ Nick Barker, ο οποίος έκανε το όνομά του δουλεύοντας με τους CRADLE OF FILTH και τους DIMMU BORGIR – και σήμερα είναι μέλος των BRUJERIA και SHINING – παλεύει με νεφρική ανεπάρκεια. Μια καμπάνια GoFundMe έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει με τα έξοδα από την Brandi Campanile. Λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες παρακάτω.

Brandi Campanile: «Αν μου ζητούσαν να γράψω κάτι, θα ήταν ένας κατάλογος με πρωτοφανείς δηλώσεις, αλλά θα αναφέρω μόνο τις πιο προφανείς και σίγουρα δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλει κανείς να τις διατυπώσει:

Καταπληκτικός ντράμερ…

Πατέρας…. Θεέ μου, αυτός ο άνθρωπος αγαπάει τις κόρες του!

Καταπληκτικός φίλος… απολύτως… Ο άνθρωπος θα σου έδινε ακόμα και το πουκάμισο που φοράει αν το χρειαζόσουν. Πάντα εκεί για να σε ανεβάσει, να σου πει μια καλή κουβέντα και να σε κάνει να ξέρεις ότι είσαι καταπληκτικός. Ακόμα και αν είναι κάτι που δεν θέλεις να ακούσεις, θα σου το πει με αγάπη, γιατί έτσι είναι. Πάντα κάνει πράγματα που μας κάνουν να γελάμε με τα καμώματά του.

Μας έχει δώσει όλη του τη ζωή με τη μουσική, στη σκηνή ή στο στούντιο. Μας δίνει μουσική που μας κάνει να οργιζόμαστε. Τα επιτεύγματά του προκαλούν σίγουρα δέος!!!

‘Ίσως είμαι προκατειλημμένη, αλλά είναι αυτό που είναι.

Αλλά το να γράψω αυτή τη δήλωση, δεν είναι κάτι που είχε προγραμματίσει. Όπως πολλοί παρατήρησαν, πίσω στο 2022, ο Nick νοσηλεύτηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο… μερικές από αυτές τις φορές ενώ βρισκόταν σε περιοδεία. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων, διαπιστώθηκε ότι έχανε τη νεφρική του λειτουργία. Με αποφασιστικότητα, προσπάθησε να συνεχίσει να φροντίζει τον εαυτό του, διατηρώντας παράλληλα τις περιοδείες και τη μουσική του καριέρα. Η ζωή του ήταν αφιερωμένη σε αυτήν μαζί με τις κόρες του. Και τα δύο αυτά αποτελούν την ουσία της ζωής του.

Δυστυχώς, όλα αυτά έχουν καταβάλει το τίμημα τους και τα νεφρά βρίσκονται σε πλήρη ανεπάρκεια. Παρόλα αυτά, το περνάει όσο καλύτερα μπορεί, μόνος του. Αφού έδωσε τόσα πολλά από τον εαυτό του στη μουσική του, σε εμάς, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Τώρα μας χρειάζεται, καθώς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να εργαστεί λόγω του προγράμματος αιμοκάθαρσης και της εστίασης στην υγεία του.»

Μπορείτε να κάνετε δωρεές στην καμπάνια GoFundMe σε αυτή τη διεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση