Οι MENTAL CRUELTY δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το τραγούδι «Midtvinter/Obsessis A Daemonio».

You are currently viewing Οι MENTAL CRUELTY δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το τραγούδι «Midtvinter/Obsessis A Daemonio».

Το γερμανικό Black Metal / Blackened Deathcore σχήμα MENTAL CRUELTY, έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο για το «Midtvinter/Obsessis A Daemonio», σε παραγωγή της Aurora Motion Pictures. Το τραγούδι προέρχεται από το νέο άλμπουμ της μπάντας «Zwielicht», το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου μέσω της Century Media Records.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Το ‘Obsessis A Daemonio’ είναι ένα τραγούδι εμπνευσμένο από χειρόγραφα της μεσαιωνικής εποχής που περιγράφουν εξορκισμούς. Προσέξτε να μην στοιχειωθείτε και εσείς αφού παρακολουθήσετε το βίντεο. Είναι η ιστορία μιας πνευματικής μάχης μεταξύ ενός ιερέα και ενός δαίμονα που προέρχεται από το παρελθόν του. Μια επική μάχη του φωτός εναντίον του σκότους – ποιος θα θριαμβεύσει στο τέλος; Αποφασίστε μόνοι σας! Ετοιμαστείτε για μια βομβαρδιστική παράσταση σε ένα πρωτότυπο σκηνικό βιβλιοθήκης παλαιού μοναστηριού!»

Σε τέσσερις κυκλοφορίες, ξεκινώντας με το EP «Pereat Mundus» του 2016, οι MENTAL CRUELTY έχουν συνθέσει ένα βίαιο μωσαϊκό από Black Metal, Death Metal, Deathcore και μια δική τους τρέλα. Με το LP-ορόσημο του 2021, «A Hill To Die Upon (Unique Leader)», το γερμανικό κουιντέτο έθεσε νέα πρότυπα όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για το είδος στο σύνολό του.

Αναδυόμενοι από τις στάχτες του προσωπικού και επαγγελματικού χάους, οι MENTAL CRUELTY πέρασαν το πρώτο μισό του 2021 αναζητώντας μια φωνή που θα συνεχίσει να τους εδραιώνει ως ασυμβίβαστη δύναμη στη γερμανική Metal σκηνή. Αφού έκλεισαν τον Lukas, η μπάντα (που συμπληρώνεται από τους κιθαρίστες Nahuel Lozano και Marvin Kessler, τον μπασίστα Viktor Dick και τον ντράμερ Danny Straßer) επανεμφανίστηκε αιμόφυρτη αλλά αλώβητη, έτοιμη να συνεχίσει την πορεία της προς την ανάδειξη της σε διεθνή δύναμη.

Οπλισμένοι με τον νέο τραγουδιστή Lukas Nicolai, οι MENTAL CRUELTY εγκαινιάζουν μια νέα εποχή αχλήματος και ζοφερής αποφασιστικότητας που βρίσκεται στην καρδιά τουνέου τους άλμπουμ, «Zwielicht» (μεταφράζεται στα αγγλικά ως «Twilight»). Για άλλη μια φορά δουλεύοντας με τον παραγωγό και μίξερ Josh Schroeder (LORNA SHORE, OV SULFUR, SIGNS OF THE SWARM, THE BROWNING), έχουν ωθήσει τον ήχο τους σε νέες πιο μαύρες εντάσεις που σφυρηλατούνται με συναισθηματικά riffing, βαριά «back to the roots» breakdowns και επικές ορχηστρικές ενορχηστρώσεις που ξεπερνούν τα ήδη ελίτ πρότυπα που έχουν γίνει συνώνυμα με το όνομά τους.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Midtvinter
  2. Obsessis a Daemonio
  3. Forgotten Kings
  4. Pest
  5. Nordlys
  6. Mortal Shells
  7. Zwielicht
  8. Symphony of a Dying Star
  9. The Arrogance of Agony
  10. A Tale of Salt and Light

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Midtvinter/Obsessis A Daemonio» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση