Οι KNEEL BEFORE THE DEATH εξαπολύουν το νέο τους single «I Am The One».

You are currently viewing Οι KNEEL BEFORE THE DEATH εξαπολύουν το νέο τους single «I Am The One».

Το Φινλανδικό Extreme Metal σχήμα KNEEL BEFORE THE DEATH, έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τους single «I Am The One». Η μπάντα είναι γνωστή για τις ικανότητές της να συνδυάζει ογκώδη ηχητικά τοιχώματα με βίαιη Εxtreme Μetal έκφραση.

Η μπάντα σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: « ‘I Am The One’ είναι η συνέχεια του προηγούμενου single των KNEEL BEFORE THE DEATH, ‘Eternal Sleep’. Γεμάτος μίσος, ο πρωταγωνιστής κατευθύνεται προς μια τελική πρόκληση, μια πρόκληση που δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πριν. Μόνο ένας θα επικρατήσει. Αυτή η μάχη δεν θα τελειώσει μέχρι να κερδηθεί.»

Ο ντράμερ της μπάντας Konsta Vihavainen δηλώνει: «Όταν αρχίσαμε να γράφουμε αυτό το τραγούδι, η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε ένα μουσικό κομμάτι με ένα τεράστιο ρεφρέν ως επίκεντρο. Κάτι που θα τραβούσε αμέσως την προσοχή του ακροατή. Επιπλέον, θέλαμε να εξερευνήσουμε ηχητικά τοπία που η μπάντα μας δεν είχε αγγίξει στο παρελθόν, και το αποτέλεσμα είναι ένα δυναμικό και ογκώδες Extreme Metal τραγούδι. Αυτό το κομμάτι είναι πραγματικά ένας μοναδικός συνδυασμός από στοιχειωμένες κιθαριστικές μελωδίες, όμορφες ορχήστρες και πολλά blast beats.»

Οι KNEEL BEFORE THE DEATH είναι μια Φινλανδική Extreme Metal μπάντα που ιδρύθηκε στις αρχές του 2013. Το συγκρότημα αποτελείται από τον ντράμερ Konsta Vihavainen, τον κιθαρίστα Niko Lappalainen, τον μπασίστα Joonas Peltonen και τον τραγουδιστή Markus Raito. Η μουσική των KNEEL BEFORE THE DEATH συνδυάζει στοιχεία από Symphonic Metal, Black Metal και ηλεκτρονική μουσική, όπως το Synthwave, δημιουργώντας τον μοναδικό ήχο της μπάντας.

Οι KNEEL BEFORE THE DEATH κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, «In Death We Trust», τον Δεκέμβριο του 2013, μετά το πρώτο τους EP «The First Chapter» τον Αύγουστο του 2014. Η μπάντα συνέχισε να εξελίσσει τον ήχο της προς μια πιο σκοτεινή κατεύθυνση και το 2015 κυκλοφόρησε δύο singles, τα «The Bloodline» και «Deathbringer». Το δεύτερο EP τους, «Life/Death», κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2016. Το «Miserere Mei», ένα single σε μίξη και mastering από τον Fredrik Nordström, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018. Μετά από αυτό, οι KBTD κυκλοφόρησαν ένα EP, το «Memoir», στις 28 Απριλίου 2022. Η τελευταία τους κυκλοφορία, το single «Eternal Sleep», είδε το φως της ημέρας στις 5 Μαΐου 2023.

Μπορείτε να ακούσετε το «I Am The One» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση