Οι MEGADETH κυκλοφορούν βίντεο για το «Life In Hell: Chapter IV».

You are currently viewing Οι MEGADETH κυκλοφορούν βίντεο για το «Life In Hell: Chapter IV».

Οι MEGADETH κυκλοφόρησαν το νέο τους βίντεο, «Life In Hell», από το τελευταίο τους άλμπουμ, «The Sick, The Dying… And The Dead!» Με τίτλο «Life In Hell: Chapter IV», το βίντεο είναι το τέταρτο και τελευταίο μέρος της επικής πολυμερούς ταινίας μικρού μήκους του συγκροτήματος που αποκαλύπτει την προέλευση της εμβληματικής μασκότ του συγκροτήματος, του Vic Rattlehead.

Η ταχύτατη επίθεση του «Life in Hell» των MEGADETH είναι ένα από τα πιο βαριά Thrash τραγούδια του νέου τους άλμπουμ. Αυτό το χαρακτηριστικό κομμάτι των MEGADETH αναδεικνύει την αυστηρή μουσική ακρίβεια και τη συνθετική δεινότητα του συγκροτήματος – συνυπογράφοντας ο Dave Mustaine και ο ντράμερ Dirk Verbeuren, και ενισχυμένο με τις στιλιστικές εξαχορδές του Kiko Loureiro, το «Life in Hell» διαθέτει απρόσκοπτες εναλλαγές ρυθμού και χρονικών υπογραφών, καθώς οι MEGADETH συνεχίζουν να θέτουν τον πήχη για το σύγχρονο και το κλασικό Metal.

Το «The Sick, The Dying… And The Dead!» κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτέμβριου, 2022. Διαθέτοντας μερικά από τα πιο δυνατά τραγούδια του Mustaine, ενώ παράλληλα ενσωματώνει συνθέσεις από την υπόλοιπη μπάντα, το άλμπουμ συγκεντρώνει όλα όσα είναι συναρπαστικά και ξεχωριστά για τους MEGADETH. Από την καταιγιστική throwback μανία του «Night Stalkers» (με τη συμμετοχή του εμβληματικού Ice-T) και του πρώτου single «We’ll Be Back», μέχρι το πιο mid-tempo και μελωδικό «Soldier On!», και το πολύ προσωπικό ομώνυμο κομμάτι, με τις συναρπαστικές ανατροπές του.

Το «The Sick, The Dying… And The Dead!» συνδυάζει το εξαιρετικά φρενήρες riffing, τα άγρια περίπλοκα solo και το περιπετειώδες πνεύμα για το οποίο είναι γνωστό το κουαρτέτο, όλα διανθισμένα με την χαρακτηριστική δεξιοτεχνία και ακρίβεια και το μοναδικό σαρδόνιο γρύλισμα του Mustaine.

Λίστα κομματιών:

 1. The Sick, the Dying… and the Dead!
 2. Life in Hell
 3. Night Stalkers
 4. Dogs of Chernobyl
 5. Sacrifice
 6. Junkie
 7. Psychopathy
 8. Killing Time
 9. Soldier On!
 10. Célebutante
 11. Mission to Mars
 12. We’ll Be Back

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Life In Hell: Chapter IV» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση