Οι Melodic Doom Metallers KAUNIS KUOLEMATON μοιράζονται βίντεο για το νέο τους single «Elävältä Haudattu».

You are currently viewing Οι Melodic Doom Metallers KAUNIS KUOLEMATON μοιράζονται βίντεο για το νέο τους single «Elävältä Haudattu».

Οι Φινλανδοί Melodic Doom Metallers, KAUNIS KUOLEMATON, μοιράστηκαν ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο τους single «Elävältä Haudattu» (Buried Alive), που προέρχεται από τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο τους, «Mielenvalta», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου μέσω της Noble Demon.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Συνοπτικά. Όταν ο έρωτας της ζωής σου (είτε είναι ο φίλος σου είτε ο σύντροφος της ζωής σου, εξακολουθεί να είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου) πρέπει να εγκαταλείψει τη χαρά που προσφέρει η ζωή και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Ο τόνος του τραγουδιού και οι μελωδίες του θα σας οδηγήσουν σε αυτό το θλιβερά όμορφο ταξίδι.»

Με μια ατρόμητη προσέγγιση που αψηφά τα όρια του είδους, αυτή η μπάντα έχει επαναπροσδιορίσει την ίδια την ουσία του Melodic Doom Metal, συνδυάζοντας άψογα την αιθέρια ομορφιά με την αδυσώπητη δύναμη. Από τη δημιουργία τους το 2012, οι KAUNIS KUOLEMATON έχουν ξεκινήσει μια αδιάκοπη προσπάθεια να διευρύνουν τα όρια της τέχνης τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό και μαγευτικό brand μελαγχολικού Metal που βρίσκει απήχηση σε οπαδούς από όλες τις γωνιές του Metal φάσματος. Ο συντριπτικός και αναγνωρίσιμος ήχος τους έχει κερδίσει θέσεις που μοιράζονται τις σκηνές με γνωστά συγκροτήματα όπως οι OMNIUM GATHERUM, WOLFHEART, CULT OF LUNA, VORNA και OCTOBER TIDE. Παίζοντας σε φεστιβάλ αλλά και ως headliners στις δικές τους συναυλίες σε όλη τη Φινλανδία, οι KAUNIS KUOLEMATON έχουν γοητεύσει το κοινό με τις μαγνητικές τους εμφανίσεις. Με τρία άλμπουμ, ένα EP και αρκετά singles στο ενεργητικό τους, αυτοί οι Φινλανδοί έχουν καθιερωθεί ως μια υπολογίσιμη δύναμη στη Metal σκηνή.

Με το τελευταίο τους άλμπουμ, «Syttyköön Toinen Aurinko», με στίχους εξ ολοκλήρου στα φινλανδικά, οι KAUNIS KUOLEMATON έχουν ήδη αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη σκηνή, αποσπώντας επαίνους από οπαδούς και κριτικούς. Τώρα, καθώς ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το «Mielenvalta», η εξέλιξη της μπάντας φτάνει σε νέα ύψη, υποσχόμενη μια καθηλωτική εμπειρία που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Surussa uinuva
  2. Elävältä haudattu
  3. Peilikuva
  4. Mielenvalta
  5. Nyt olet poissa
  6. Maan varjoisan puolen
  7. Aallot
  8. Pahatar
  9. Hukkunut sydän

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Elävältä Haudattu» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση