Οι KATAKLYSM παρουσιάζουν βίντεο για το δεύτερο single τους, «Die As A King».

You are currently viewing Οι KATAKLYSM παρουσιάζουν βίντεο για το δεύτερο single τους, «Die As A King».

Για σχεδόν τρεις δεκαετίες, το αμερικανο/γαλλοκαναδικό Melodic Death Metal σχήμα KATAKLYSM, με έδρα τις ΗΠΑ και τον Καναδά, έχει μεταφέρει αδιαπραγμάτευτα κύματα ισχυρού ήχου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στις 11 Αυγούστου 2023 το δέκατο πέμπτο full-length στούντιο άλμπουμ της μπάντας «Goliath» θα κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast Records. Η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο single, «Die As A King». Το τραγούδι αποτελεί τον προάγγελο του πρώτου single «Bringer Of Vengeance», τόσο στιχουργικά όσο και ως προς το θέμα του βίντεο. Μουσικά, το «Die As A King» είναι η σύγχρονη ανανέωση του παραδοσιακού Death Metal που συναντά το πιασάρικο.

Ο Maurizio Iacono δήλωσε: «Το ‘Die as a King’ είναι ο προάγγελος του πρώτου single ‘Bringer of Vengeance’, το τραγούδι δείχνει την πτώση του βασιλιά Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου και το μήνυμα είναι ότι πρέπει να υποστηρίζεις τις πεποιθήσεις σου μέχρι το τέλος, ακόμα και όταν αντιμετωπίζεις βέβαιο θάνατο. Το τραγούδι ενσωματώνει μερικά από τα μελωδικά trademarks των KATAKLYSM με ένα brutal υπόβαθρο και ένα groove-αρισμένο ρυθμικό τμήμα που διαπλέκονται μεταξύ τους

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Eliran Kantor

Το «Goliath» ηχογραφήθηκε στα JFD Studios στο Dallas, TX και στο Studio City, CA, καθώς και στο The Cabin στο Orlando, FL από τον J-F Dagenais, ο οποίος ήταν επίσης παραγωγός και υπεύθυνος για την παραγωγή του άλμπουμ. Για τη μίξη και το mastering, το συγκρότημα επέστρεψε στον Chris Clancy με τη βοήθεια του Colin Richardson. Το εξώφυλλο απαιτούσε μια εικόνα που να αποτυπώνει το εμβληματικό θέμα της μάχης του Δαβίδ εναντίον του Γολιάθ που απηχείται σε όλο το άλμπουμ, ενώ παράλληλα να ταιριάζει με τη δύναμη της μουσικής. Η μπάντα προσέλαβε τον διάσημο Βερολινέζο Metal εικονογράφο Eliran Kantor (TESTAMENT, FLESHGOD APOCALYPSE) για να δημιουργήσει το εξώφυλλο, ο οποίος πήρε την εικόνα των KATAKLYSM και της έδωσε ένα μακάβριο φίλτρο που ταιριάζει με τη μελαγχολική αίσθηση ανησυχίας που αισθάνθηκαν κατά τη διάρκεια της σύνθεσης και της ηχογράφησης του άλμπουμ.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Dark Wings of Deception
  2. Goliath
  3. Die as a King
  4. Bringer of Vengeance
  5. Combustion
  6. From the Land of the Living to the Land of the Dead
  7. The Redeemer
  8. Heroes to Villains
  9. Gravestones and Coffins
  10. The Sacrifice for Truth

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Die As A King» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση