Οι KAMELOT αποκαλύπτουν βίντεο για το «New Babylon» με τη συμμετοχή της Melissa Bonny (AD INFINITUM, THE DARK SIDE OF THE MOON).

You are currently viewing Οι KAMELOT αποκαλύπτουν βίντεο για το «New Babylon» με τη συμμετοχή της Melissa Bonny (AD INFINITUM, THE DARK SIDE OF THE MOON).

Οι ηγέτες του σύγχρονου Heavy Symphonic Metal KAMELOT, κυκλοφόρησαν πρόσφατα την πιο εσωστρεφή, ξεσηκωτική, ζωτική κυκλοφορία τους μέχρι σήμερα – την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά μετά από πέντε χρόνια, το «The Awakening». Το άλμπουμ, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο #2 του αμερικανικού Current Hard Music Albums chart και στο #27 του Current Album Sales chart, συνδέθηκε με τους οπαδούς και τους κριτικούς – χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η καλύτερη κυκλοφορία των KAMELOT της ύστερης εποχής μέχρι σήμερα!

Η μπάντα αποκάλυψε ένα συναρπαστικό live βίντεο για τον νέο αγαπημένο ύμνο των οπαδών «New Babylon», στο οποίο συμμετέχει η μαγευτική Melissa Bonny (AD INFINITUM, THE DARK SIDE OF THE MOON). Το νέο βίντεο περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ζωντανό υλικό από την πρόσφατη ευρωπαϊκή περιοδεία της μπάντας, προσθέτοντας μια ηλεκτρισμένη πινελιά στον ήδη τεράστιο ήχο του κομματιού.

Ο ιδρυτής και κιθαρίστας των KAMELOT, Thomas Youngblood, δηλώνει: «Η Melissa Bonny συμμετείχε στο νέο μας άλμπουμ και στην τεράστια περιοδεία και ήταν, αν μη τι άλλο, καταπληκτική. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που την έχουμε σε αυτό το νέο βίντεο, αλλά και στην επερχόμενη περιοδεία στη Βόρεια Αμερική!»

Αυτό το νέο βίντεο έρχεται με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση των KAMELOT για την headline περιοδεία «Awaken The World» 2023 στη Βόρεια Αμερική, με special guests τους BATTLE BEAST και επιπλέον υποστήριξη από τους XANDRIA! Η περιοδεία ξεκινάει από το Silver Spring, MD στις 17 Αυγούστου, επισκεπτόμενη αρκετές μεγάλες πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά πριν ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο Orlando, FL. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει τώρα, οπότε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των KAMELOT ή τις τοπικές ιστοσελίδες των συναυλιών για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Overture (Intro) instrumental
 2. The Great Divide
 3. Eventide 04:15
 4. One More Flag in the Ground
 5. Opus of the Night (Ghost Requiem)
 6. Midsummer’s Eve
 7. Bloodmoon
 8. Nightsky
 9. The Looking Glass
 10. New Babylon
 11. Willow
 12. My Pantheon (Forevermore)
 13. Ephemera (Outro) instrumental

You can watch the live video for “New Babylon” below:

Αφήστε μια απάντηση