Οι Ιάπωνες Power Metallers ZEKE DEUX κυκλοφορούν το νέο τους EP «Lux En Athena».

You are currently viewing Οι Ιάπωνες Power Metallers ZEKE DEUX κυκλοφορούν το νέο τους EP «Lux En Athena».

Οι Ιάπωνες Visual Kei Power Metallers ZEKE DEUX, κυκλοφόρησαν το δεύτερο EP τους «Lux En Athena» στις 22 Φεβρουαρίου μέσω της Starwave Records. Η μπάντα συνεχίζει το ταξίδι της για να γοητεύσει νέα ακροατήρια με τον Power Metal εμποτισμένο ήχο της και τα γοτθικά visuals. Αυτή η νέα δουλειά είναι η έκφραση ευγνωμοσύνης προς τους οπαδούς τους, οι οποίοι αποκαλούνται «Lux», καθώς είναι ο πυρήνας της μπάντας και αυτοί που φέρνουν φως στους ZEKE DEUX .

Το αναζωογονητικό ομώνυμο κομμάτι «Lux En Athena» διαθέτει ενθαρρυντικούς στίχους από το ζωντανό πνεύμα του τραγουδιστή Kakeru. Με τη φράση του ρεφρέν «Since you firmly believed in the me who I am now, I reach out for the light that shines through, leaving the past behind», το τραγούδι είναι μια υπενθύμιση ότι δεν είστε μόνοι και ότι ποτέ δεν είναι αργά να σηκώσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μπροστά.

Ο μπασίστας Maya, συνθέτης του τραγουδιού, σχολιάζει: «Έδωσα έμφαση κατά τη δημιουργία του ‘Lux En Athena’ στο να φέρει μια αίσθηση απελευθέρωσης, παρόμοια με την ομίχλη που απομακρύνεται αμέσως, και να πυροδοτήσει την ψυχή με ευφορία. Επιπλέον, αυτή η μελωδία εκφράζει τα συναισθήματά μας για τους οπαδούς μας. Είναι μια μελωδία που μας πάει πολύ πιο πέρα, χέρι-χέρι με τους ‘Lux’.»

Οι ZEKE DEUX σχηματίστηκαν το 2021. Η ανεβαστική μουσική τους διαθέτει μια μελωδική βαριά βάση με έναν ισχυρό ρυθμό εμπλουτισμένο με συμφωνικά στοιχεία και γρήγορη κιθαριστική δουλειά. Τα μέλη εκπέμπουν μια μαγευτική gothic αύρα μέσα από μια κομψή αισθητική. Οι ZEKE DEUX κάνουν τις καρδιές να χτυπούν πιο γρήγορα με έναν ζωντανό ήχο και εμπνευσμένους στίχους.

Από την ίδρυσή τους, οι ZEKE DEUX δραστηριοποιούνται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ιαπωνίας. Ωστόσο, έχουν δηλώσει ότι εργάζονται για να επεκταθούν σε νέες περιοχές. Η μπάντα έκανε το ντεμπούτο της στο εξωτερικό στην Ελβετία σε μια εκδήλωση προσανατολισμένη στην ιαπωνική κουλτούρα το περασμένο φθινόπωρο, τροφοδοτώντας την επιθυμία του γκρουπ να προσεγγίσει νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Λίστα κομματιών:

  1. Destination of Zeke
  2. Lux en Athena
  3. Catastrophe
  4. Feel Like the Wind
  5. Catharsis
  6. Sapphire
  7. Lucifer

Αφήστε μια απάντηση