Οι INCANTATION ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ “Unholy Deification”.

You are currently viewing Οι INCANTATION ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ “Unholy Deification”.

Οι Αμερικανοί θρύλοι του Death Metal INCANTATION, ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, «Unholy Deification», στις 25 Αυγούστου μέσω της Relapse Records. Παράλληλα με την ανακοίνωση του δίσκου, το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα και το μουσικό βίντεο για το νέο του single «Concordat (The Pact) I», σε σκηνοθεσία της The C.O.I.N. .

Ο frontman των INCANTATION John McEntee σχολιάζει: «Δεν με ενδιαφέρει να παίζω εκ του ασφαλούς. Νομίζω ότι άλλοι άνθρωποι αισθάνονται ότι υπάρχουν όρια σε αυτό που κάνουμε. Ωστόσο, εγώ δεν το βλέπω έτσι. Αν αισθάνεσαι ότι είναι σωστό, τότε είναι INCANTATION. Τα τραγούδια που γράφουμε είναι μια ειλικρινής έκφραση του εαυτού μας. Όταν ο κόσμος ακούσει το νέο άλμπουμ, ελπίζω να σκεφτεί, ‘Γιατί αυτοί οι τύποι είναι τόσο τσαντισμένοι;’! Η οργή δίνει εστίαση, γι’ αυτό και αυτό το άλμπουμ βγήκε όπως βγήκε

Το «Unholy Deification» είναι το δέκατο τρίτο full-length άλμπουμ των INCANTATION, το οποίο δημιουργήθηκε μέσα από τρεις και πλέον δεκαετίες εμπειρίας. Επικυρωμένο από έμπειρους αλλά και νέους συνεργάτες, οι INCANTATION είναι πιο ζωτικής σημασίας από ποτέ. Η σύνθεση, που αποτελείται από τον ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστα/τραγουδιστή John McEntee, τον ντράμερ Kyle Severn, τον μπασίστα Chuck Sherwood και τον κιθαρίστα Luke Shively, επιδεικνύει Death Metal τεχνογνωσία και τη δύναμη της αποφασιστικότητας.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Eliran Kantor

Στιχουργικά, το «Unholy Deification» προέρχεται από τον Sherwood. Ως μανιώδης αναγνώστης και αποκρυφιστής, ο μπασίστας των INCANTATION ήθελε να αποτυπώσει μια πλήρως συνειδητοποιημένη έννοια της εξέλιξης μέσω της διαφώτισης. Αναμείνατε μια προκλητική, ιστορικά προερχόμενη διανόηση. Η αφήγηση από θνητό σε θεότητα αλληλεπιδρά με την ανελέητη μουσική πυρκαγιά σκληρών κομματιών όπως τα «Concordat (The Pact) I», «Homunculus (Spirit Made Flesh) IX» και «Invocation (Chthonic Merge) X». Μην γελιέστε – το θηριώδες νέο άλμπουμ, με καλεσμένους τους Jeff Beccera (POSSESSED), Henry Veggian (ex-REVENANT) και Dan Vadim Von (MORBID ANGEL), είναι καθαρό Death Metal.

Το επιτύμβιο πανδαιμόνιο των INCANTATION ενισχύεται οπτικά από τον βραβευμένο καλλιτέχνη και μακροχρόνιο συνεργάτη του Eliran Kantor (IMMOLATION, KREATOR, CAVALERA κ.α.) Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια ερμηνεία των Ιταλών δασκάλων της Αναγέννησης, αλλά χτυπημένη στο καζάνι της χρωματικής μοχθηρίας των INCANTATION.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Offerings (The Swarm) IV
  2. Concordat (The Pact) I
  3. Chalice (Vessel Consanguineous) VIII
  4. Homunculus (Spirit Made Flesh) IX
  5. Invocation (Chthonic Merge) X
  6. Megaron (Sunken Chamber) VI
  7. Convulse (Words of Power) III
  8. Altar (Unify In Carnage) V
  9. Exile (Defy The False) II
  10. Circle (Eye of Ascension) VII

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Concordat (The Pact) I» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση