Οι DISBELIEF παρουσιάζουν νέο βίντεο για το τραγούδι «A Leap In The Dark».

You are currently viewing Οι DISBELIEF παρουσιάζουν νέο βίντεο για το τραγούδι «A Leap In The Dark».

Οι DISBELIEF έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το τραγούδι, «A Leap In The Dark», που προέρχεται από το νέο άλμπουμ της μπάντας, «Killing Karma», το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο μέσω της Listenable Records.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Είμαστε πολύ περήφανοι που παρουσιάζουμε το νέο μας βίντεο για το τραγούδι “Leap In The Dark’ από το νέο μας άλμπουμ ‘Killing Karma’! Είναι φτιαγμένο με πάθος για την ανθρωπότητα!»

Οι DISBELIEF έχουν εξελιχθεί σε μια πολύ έμπειρη μπάντα που πάντα διατηρεί ανοιχτό μυαλό, αλλά μακριά από κάθε mainstream σύνδεση, προκειμένου να ακονίσουν περαιτέρω το Death Metal στυλ τους με αμείλικτη πεποίθηση και αφοσίωση.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Stefan Tudor (Khaos Diktator Design)

Ένα κολοσσιαίο, καταστροφικό, ατμοσφαιρικό, αλλά και διακριτικό τείχος ήχου σχεδιάστηκε με αυτό το νέο άλμπουμ. Η μπάντα προσκάλεσε δύο από τους πιο ξεχωριστούς τραγουδιστές της γερμανικής Μetal σκηνής στο «Killing Karma»: Michelle Darkness (END OF THE GREEN) και Joschi Baschin (UNDERTOW) για να συμμετάσχουν στα τραγούδια «The Scream That Slowly Disappeared», «Flash Of Inspiration» και το επικό «Reborn».

Οι DISBELIEF αιχμαλωτίζουν ακόμα περισσότερο τον ακροατή με μια ιδιαίτερη απόδοση του κλασικού «Millenium» των KILLING JOKE, διαμορφώνοντάς το σε ένα πολύ αξιομνημόνευτο remake που θα εκπλήξει πολλούς οπαδούς.

Στιχουργικά, ο τραγουδιστής Karsten ‘Jagger’ σχολιάζει: «Ένα απίστευτο μουσικό ταξίδι μέσα από την ανθρώπινη ψυχή που απειλεί να καταρρεύσει κάτω από το βάρος της ζωής.»

Λίστα τραγουδιών:

 1. Reborn
 2. Killing Karma
 3. The Scream That Slowly Disapeared
 4. With Deep Regret
 5. A Leap in the Dark
 6. Inhuman Whore
 7. Morbid Man
 8. Condemnation
 9. Flash of Inspiration
 10. The End of Gods
 11. This Last Order
 12. Millenium (KILLING JOKE cover)
 13. Fragile Aeon

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «A Leap In The Dark» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση