Οι ICED EARTH θα κυκλοφορήσουν δύο EP τον Απρίλιο!

You are currently viewing Οι ICED EARTH θα κυκλοφορήσουν δύο EP τον Απρίλιο!

Οι οπαδοί των Αμερικανών ICED EARTH ελπίζουν εδώ και καιρό σε ένα νέο σημάδι ζωής από τα είδωλά τους. Στις 28 Απριλίου, η αναμονή επιτέλους θα τελειώσει.

Η μπάντα ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων EPs μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records. Με τους τίτλους «Hellrider» και «I Walk Among You», οι κυκλοφορίες αυτές θα περιλαμβάνουν σπάνιες ηχογραφήσεις από τη μεταβατική φάση μεταξύ του τραγουδιστή Tim «Ripper» Owens και του προκατόχου/διαδόχου Matt Barlow το 2007 και το 2008, μια ιδιαίτερα συναρπαστική και περιπετειώδη περίοδο στην ιστορία της μπάντας των ICED EARTH.

Το πρώτο EP, «Hellrider», αποτελείται από τα τραγούδια «Prophecy», «Birth Of The Wicked” και «The Coming Curse», τα οποία προέρχονται από το άλμπουμ «Something Wicked This Way Come» (1998). Στα τέλη του καλοκαιριού του 2007, και τα τρία κομμάτια ηχογραφήθηκαν εκ νέου, με τη συμμετοχή του Tim «Ripper» Owens.

Το δεύτερο EP, «I Walk Among You», περιλαμβάνει τα στούντιο κομμάτια «Setian Massacre», «A Charge To Keep» και «The Clouding» από το άλμπουμ του 2007 «Framing Armageddon (Something Wicked Part I)», τα οποία έγιναν remix και remastered το 2008 και στα οποία συμμετέχει ο Matt Barlow που επέστρεψε πρόσφατα. Επιπλέον, υπάρχουν τα live κομμάτια «Dark Saga», «Pure Evil» και «Iced Earth», που ηχογραφήθηκαν στο Graspop Metal Meeting του 2008 και στα οποία συμμετέχει επίσης ο Barlow.

Οι ICED EARTH σχολιάζουν σχετικά με τα EPs: «Πριν από τώρα, αυτές οι κυκλοφορίες δεν είχαν εκδοθεί σε τίποτα άλλο εκτός από CD. Τώρα έχουν γίνει remastered, με νέο artwork, νέο mastering, νέες μορφές σε βινύλιο, picture disc, και θα είναι διαθέσιμες για πρώτη φορά για ψηφιακό download.»

Η μπάντα κυκλοφόρησε επίσης ένα επίσημο βίντεο στίχων για την επαναηχογραφημένη εκδοχή του «Prophecy» του 2007 με τη συμμετοχή του Tim «Ripper» Owens.

Λίστα κοματιών:

  1. Prophecy
  2. Birth of the Wicked
  3. The Coming Curse
  4. Setian Massacre
  5. A Charge to Keep
  6. The Clouding
  7. Dark Saga (Live at Graspop 2008)
  8. Pure Evil (Live at Graspop 2008)
  9. Iced Earth (Live at Graspop 2008)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Prophecy» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση