Οι ROTTING CHRIST δίνουν στη δημοσιότητα animated βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νεου τους άλμπουμ, «Pro Xristou».

You are currently viewing Οι ROTTING CHRIST δίνουν στη δημοσιότητα animated βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νεου τους άλμπουμ, «Pro Xristou».

Οι ROTTING CHRIST έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο animated βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους άλμπουμ, «Pro Xristou», το οποίο κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου μέσω της Season Of Mist.

Οι ROTTING CHRIST έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Ενώ το όνομά τους έχει αναγκάσει πολλούς να προβληματιστούν, ο Σάκης Τόλης και ο αδερφός του Θέμης έχουν αναρριχηθεί από τις σκοτεινές κατακόμβες της Ελλάδας σε ένα από τα πιο επιβλητικά συγκροτήματα της Metal σκηνής.

Φέτος, οι ROTTING CHRIST γιορτάζουν 35 χρόνια διαβολικής υπεροχής με το 14ο άλμπουμ τους. Το «ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ» («Pro Xristou») είναι βέβαιο ότι θα κατέχει μια σεβαστή θέση στην αιρετική ιστορία του συγκροτήματος. Πάντα πιστοί στο όνομά τους, με το «Pro Xristou» («Πριν τον Χριστό»), το συγκρότημα αποτίει φόρο τιμής στον τελευταίο από τους παγανιστικούς βασιλιάδες, προσφέροντας ακόμα πιο επιβλητικό, gothic, Melodic Black Metal.

Τώρα που οι ROTTING CHRIST πλησιάζουν τις τέσσερις δεκαετίες, κάποιοι οπαδοί ίσως αναρωτιούνται αν έχει απομείνει κάποιο ιερό έδαφος για να κατακτήσουν. Αλλά το «Pro Xristou» είναι η απόδειξη μιας μπάντας που βρίσκεται ακόμα σε ανοδική πορεία.

«Αυτό το άλμπουμ είναι εμπνευσμένο από τη δύναμη της αρχαίας παγανιστικής σοφίας», λέει ο Σάκης. «Είναι ένας φόρος τιμής σε όσους αντιστάθηκαν στον ερχομό του Χριστιανισμού, ο οποίος κατέστρεψε όλες τις αξίες, τις παραδόσεις και τη γνώση του αρχαίου κόσμου.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Pro Xristou (Προ Χριστού)
  2. The Apostate
  3. Like Father, Like Son
  4. The Sixth Day
  5. La lettera del Diavolo
  6. The Farewell
  7. Pix Lax Dax
  8. Pretty World, Pretty Dies
  9. ᛦᚵᛑᚱᛆᛋᛁᛚ
  10. Saoirs

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο animated βίντεο για το «Pro Xristou» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση