Οι HINAYANA παρουσιάζουν βίντεο για το τραγούδι «Pitch Black Noise».

You are currently viewing Οι HINAYANA παρουσιάζουν βίντεο για το τραγούδι «Pitch Black Noise».

Οι Τεξανοί Melodic Death/Doom Metallers HINAYANA, ετοιμάζονται να ανακοινώσουν μερικά συναρπαστικά μελλοντικά σχέδια πολύ σύντομα, αλλά στο μεταξύ, έχουν προσφέρει στους οπαδούς τους ένα ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο για το τραγούδι, «Pitch Black Noise», το οποίο προέρχεται από το συντριπτικό EP, «Death Of The Cosmic», πουκυκλοφόρησε το 2020 μέσω της Napalm Records. Το βίντεο γυρίστηκε από τον επίσης Melodic Death Metal μουσικό Tuomas Saukkonen, frontman των WOLFHEART.

Η μελαγχολική ατμόσφαιρα του κομματιού συνδυάζεται με συναρπαστικές μελωδίες και συγκλονιστικά φωνητικά, λειτουργώντας ως τέλεια γέφυρα μεταξύ του πρόσφατου EP και του τι πρόκειται να ακολουθήσει από τους HINAYANA.

Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Casey Hurd δηλώνει σχετικά με το τραγούδι και το βίντεο: «Το ‘Pitch Black Noise’ είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που έγραψα ποτέ για τους HINAYANA, αλλά εξακολουθεί να περιέχει τόσα πολλά από τα βασικά στοιχεία του ήχου της μπάντας ακόμα και σήμερα. Έχει παραμείνει ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια που παίζουμε ζωντανά όλα αυτά τα χρόνια. Γυρισμένο στη Λειψία της Γερμανίας από τον Tuomas Saukkonen των WOLFHEART, είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε στο EP του 2020 ένα τελευταίο hoorah με αυτό το νέο μουσικό βίντεο.»

Οι HINAYANA ξεκίνησαν ως μία one-man μπάντα με επικεφαλής τον frontman Casey Hurd και στη συνέχεια κυκλοφόρησαν το συγκλονιστικό full-length, «Order Divine», το 2018. Απόκοσμο και στοιχειωμένο, διατηρώντας παράλληλα μια μαζική βαρύτητα διανθισμένη με αναμφισβήτητο groove, το «Death Of The Cosmic» EP του 2020 ήταν κυρίως αυτοπαραγωγή της μπάντας με μίξη/ηχογράφηση τυμπάνων από τον Kevin Butler και mastering από τον Juho Raiha των SWALLOW THE SUN.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Death of the Cosmic
  2. Cold Conception
  3. Yet Here I Wait Forever
  4. In Sacred Delusion
  5. Pitch Black Noise

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Pitch Black Noise» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση