Οι HELLOWEEN εντάσσονται στο Metal Hall Of Fame!

You are currently viewing Οι HELLOWEEN εντάσσονται στο Metal Hall Of Fame!

Οι Γερμανοί Power Metallers HELLOWEEN θα εισαχθούν στο Metal Hall of Fame. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή του Terminal 5, στη Νέα Υόρκη, στις 20 Μαΐου 2023. Γνωστοί ως ένα από τα πιο επιδραστικά ευρωπαϊκά Heavy Metal συγκροτήματα, οι HELLOWEEN έχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ και συναυλίες μαζί με τους IRON MAIDEN, David Lee Roth, KISS, MEGADETH και GUNS N’ ROSES, μεταξύ άλλων.

«Οι HELLOWEEN βοήθησαν στην καθιέρωση των απαρχών του Power Metal», λέει ο Pat Gesualdo, ιδρυτής/διευθύνων σύμβουλος του Metal Hall of Fame. «Το Power Metal είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κοινότητας του Heavy Metal. Είμαστε περήφανοι που εισάγουμε τους HELLOWEEN στο Metal Hall of Fame και τους έχουμε να εκπροσωπούν το είδος του Power Metal και όλους τους οπαδούς του σε όλο τον κόσμο.»

«Είναι πραγματικά τιμή μας να μας εισάγουν στο Metal Hall of Fame! Το γεγονός ότι βρισκόμαστε δίπλα σε μερικά από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του Rock & Metal μας κάνει πολύ περήφανους και επιβραβεύει τη δουλειά μας ως ‘Οι πρεσβευτές του Power & Melodic Metal’ τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες», σχολιάζει ο Michael Weikath εκ μέρους όλης της μπάντας.

Οι HELLOWEEN συχνά αναφέρονται ως οι «πατέρες του Power Metal». ‘Εχουν κυκλοφορήσει 16 στούντιο άλμπουμ, τρία live άλμπουμ, τρία EP και 30 singles. Η μπάντα με έδρα τη Γερμανία έχει 14 χρυσούς και 6 πλατινένιους δίσκους και έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Είναι γνωστοί ως μία από τις «Big Four» μπάντες του Power Metal, μαζί με τους BLIND GUARDIAN, SABATON και DRAGONFORCE.

Το Metal Hall of Fame έχει ως στόχο να καταξιώσει για πάντα τους εμβληματικούς μουσικούς και τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας που είναι υπεύθυνα για το γεγονός ότι έκαναν τη μουσική Hard Rock και Heavy Metal αυτό που είναι σήμερα. Η συμβολή τους στο είδος είναι ανεκτίμητη και συνεχίζουν να εμπνέουν τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, από γενιά σε γενιά.

Το Metal Hall Of Fame διοργανώνει το The Hall Of Heavy Metal History Gala σε ετήσια βάση στο Anaheim της Καλιφόρνια. Επιπλέον, συμμετέχει στο πρόγραμμα D.A.D. (Drums and Disabilities) για να βοηθήσει τα παιδιά να καταπολεμήσουν τις αναπηρίες σε παγκόσμιο επίπεδο και συνεργάζεται με το Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund.

Αφήστε μια απάντηση