Οι HARAKIRI FOR THE SKY παρουσιάζουν την επαναηχογραφημένη εκδοχή του «Homecoming: Denied!».

You are currently viewing Οι HARAKIRI FOR THE SKY παρουσιάζουν την επαναηχογραφημένη εκδοχή του «Homecoming: Denied!».

Στις 9 Δεκεμβρίου, οι πρωτοπόροι του Post Black Metal HARAKIRI FOR THE SKY θα κυκλοφορήσουν τις επανεκτελέσεις των δύο πρώτων τους άλμπουμ «Harakiri For The Sky» και «Aokigahara». Καθώς ποτέ δεν έμειναν πλήρως ευχαριστημένοι με την παραγωγή αυτών των δύο πρώτων άλμπουμ, το αυστριακό δίδυμο αποφάσισε να κάνει μια βαθιά βουτιά στο παρελθόν τους για την 10η επέτειο της μπάντας τους και να τα αναβιώσει ως «MMXXII Editions”, σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο συνεργάτη τους Krimh στα ντραμς και ένα επανασχεδιασμένο εξώφυλλο από τον Art Of Maquenda.

Τα πρώτα βινύλια έχουν ήδη εξαντληθεί στο κατάστημα της AOP και το μουσικό βίντεο του πρώτου single «Mad World» έχει σχεδόν ξεπεράσει τις 500.000 προβολές μέχρι τώρα, οπότε εχθές, το συγκρότημα παρουσίασε ένα από τα πιο έντονα κομμάτια του δεύτερου άλμπουμ τους, το «Homecoming: Denied!».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Art Of Maquenda

Ο τραγουδιστής J.J. σχολιάζει: «Αυτό που θυμάμαι περισσότερο όταν αναπολώ την εργασία μου στο ‘Homecoming: Denied!’ είναι ότι έγραψα τόσο μεγάλες φράσεις για το πρώτο μέρος που έπρεπε να το τραγουδήσω διπλά. Αυτό δεν ακουγόταν τόσο καλά, οπότε ο Matthias μου πρότεινε να τις κόψω στη μέση και να τις κάνω σε μισό ρυθμό. Αυτό λειτούργησε τέλεια και μου φαίνεται η τέλεια συγχορδία του τραγουδιού. Όταν άκουσα για πρώτη φορά το ορχηστρικό του τραγουδιού δεν ήμουν σίγουρος αν μου άρεσε τόσο πολύ όσο μου άρεσαν τα άλλα τραγούδια του ‘Aokigahara’. Αλλά αφού αλλάξαμε τους στίχους του πρώτου μέρους, το υπόλοιπο τραγούδι με συνεπήρε επίσης και εξακολουθεί να με συνεπαίρνει κάθε φορά που το παίζουμε ζωντανά τόσα χρόνια μετά.»

Μπορείτε να ακούσετε την επαναηχογραφημένη εκδοχή του «Homecoming: Denied!» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση