Οι GO AHEAD AND DIE δημοσιεύουν animated βίντεο για το νέο τους single «Desert Carnage».

You are currently viewing Οι GO AHEAD AND DIE δημοσιεύουν animated βίντεο για το νέο τους single «Desert Carnage».

Οι Αμερικανοί Death-crusters, GO AHEAD AND DIE, θα κυκλοφορήσουν το καυστικό δεύτερο άλμπουμ τους, «Unhealthy Mechanisms», στις 20 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast Records. Ένας χειμαρρώδης ανεμοστρόβιλος που γεννήθηκε από τα λυσσαλέα μυαλά των Igor Amadeus Cavalera (HEALING MAGIC) και Max Cavalera (SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY). Αυτό το νέο μέρος του δυστοπικού καταλόγου της μπάντας είναι μια νέα βουτιά στην τρέλα της κοινωνίας και τη μόλυνση που ρημάζει το μυαλό μας.

Το «Desert Carnage» είναι το καταιγιστικό εναρκτήριο κομμάτι του «Unhealthy Mechanisms». Το πνευματικό παιδί του Igor Amadeus Cavalera, αυτό το τραγούδι ταξιδεύει τους ακροατές σε ένα φλογερό ταξίδι μέσα σε μια αποκαλυπτική έρημο εμπνευσμένο από την πατρίδα τους, την Αριζόνα. Ακούστε το ξέφρενο single που περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα riffs του Igor στο άλμπουμ.

Ο Igor Amadeus Cavalera σχολιάζει: «Το ‘Desert Carnag’ είναι ένα ταχύτατο τραγούδι που είναι τόσο καυτό όσο και η ίδια η έρημος Sonoran. Το βάρβαρο θέμα του τραγουδιού πηγάζει από τη σκληρότητα και το αφιλόξενο έδαφος της ερήμου, όσο έρημο και άχαρο μπορεί να είναι ένα μέρος.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Santiago Jaramillo (Triple Seis Design)

Η παραγωγή του «Unhealthy Mechanisms» έγινε από τον Igor Amadeus Cavalera, ενώ ο John Aquilino ανέλαβε την ηχογράφηση στο Platinum Underground Studio του, το οποίο βρίσκεται μέσα στη μυστικιστική ατμόσφαιρα των πρόποδων των Superstition Mountains. Τη μίξη και το mastering ανέλαβε για άλλη μια φορά ο Arthur Rizk (CAVALERA, SOULFLY, TURNSTILE).

Για το εξώφυλλο, το συγκρότημα προσέλαβε τον Santiago Jaramillo της Triple Seis Design για να δημιουργήσει το νευρωτικό σχέδιο που ταιριάζει με τον τίτλο του άλμπουμ. Ο νέος δίσκος των GO AHEAD AND DIE είναι μια μαρτυρία για την παρακμή της ψυχικής υγείας σε όλο τον κόσμο και μια υπενθύμιση ότι δεν είμαστε μόνοι στον πόνο μας. Το μυαλό έχει χαθεί. Το φυτίλι είναι αναμμένο. Ώρα να ρίξουμε τα πάντα στις φλόγες.

Λίστα κομματιών:

  1. Desert Carnage
  2. Split Scalp
  3. Tumors
  4. Drug-O-Cop
  5. No Easy Way Out
  6. M.D.A. (Most Dangerous Animal)
  7. Chasm
  8. Cyber Slavery
  9. Blast Zone
  10. Unhealthy Mechanism

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το animated βίντεο στίχων για το «Desert Carnage» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση