Διαγωνισμός FULL HOUSE BREW CREW στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για το live τους στην Αθήνα, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023!

You are currently viewing Διαγωνισμός FULL HOUSE BREW CREW στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για το live τους στην Αθήνα, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023!

Οι FULL HOUSE BREW CREW στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του τελευταίου τους άλμπουμ «Bare Knuckle», εμφανίζονται την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο An Club της Αθήνας. Το The Gallery: Metal Web Magazine σε συνεργασία με το συγκρότημα διοργανώνει ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΔΥΟ προσκλήσεις για ΔΥΟ τυχερούς νικητές!

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

A) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook το post του διαγωνισμού ΕΔΩ μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook.

Β) LIKE στην σελίδα των FULL HOUSE BREW CREW στο Facebook.

Γ) Mention-tag στον τομέα σχολίων του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook ΕΔΩ τον φίλο/η που θα του προτείνετε να έρθει μαζί σας στο live!

Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 15:00 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα το μεσημέρι σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Δείτε περισσότερα μέσα στην επίσημη σελίδα του event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1464463611076666

Μπορείτε να ακούσε το «Bare Knuckle» του ομώνυμου άλμπουμ εδώ:

Αφήστε μια απάντηση