Οι EVERGREY παρουσιάζουν visualizer για το «Recreation Day» (Live From Lyon).

You are currently viewing Οι EVERGREY παρουσιάζουν visualizer για το «Recreation Day» (Live From Lyon).

Μέσα σε 30 χρόνια ύπαρξης, oι Σουηδοί EVERGREY, έχουν συγκεντρώσει πολυάριθμες θέσεις στα παγκόσμια charts με δεκατρία συνολικά στούντιο άλμπουμ και έχουν συναρπάσει τους οπαδούς τους σε όλο τον κόσμο με τις απαράμιλλες σκηνικές εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης και τις αμέτρητες headline εμφανίσεις τους.

Χθες (3 Νοεμβρίου), το συγκρότημα με επίκεντρο τον ιθύνοντα νου Tom S. Englund – ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της Metal σκηνής – ταξιδεύει τους οπαδούς πίσω στον επιτυχημένο σταθμό της ευρωπαϊκής τους περιοδείας στη Λυών της Γαλλίας πέρυσι, με μια live εκδοχή και ένα visualizer βίντεο για το τραγούδι «Recreation Day». Η κυκλοφορία αυτή δημιουργεί το τέλειο κλίμα και σηματοδοτεί τον εορτασμό των 30 χρόνων με το επετειακό άλμπουμ τους, «From Dark Discoveries To Heartless Portraits», που κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου μέσω της Napalm Records.

Το άλμπουμ συνοψίζει τρεις δεκαετίες ταξιδιού των EVERGREY, κουβαλάει μαζί του μερικές πολύ ιδιαίτερες εκπλήξεις και εδραιώνει τη θέση τους ως ένα από τα πιο καθοριστικά για το είδος συγκροτήματα της εποχής μας. Το «From Dark Discoveries To Heartless Portraits» ενώνει το παρελθόν και το παρόν των EVERGREY και ανοίγει το δρόμο για το επόμενο κεφάλαιο – και για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον που έρχεται!

Το «From Dark Discoveries To Heartless Portraits» θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές – για παράδειγμα, σε ένα εξαιρετικά περιορισμένο βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο 112 σελίδων και 1CD digisleeve bundle (με σπάνιες φωτογραφίες και εικόνες, ιστορίες από τα παρασκήνια και αποκλειστικές σημειώσεις από τα μέλη). Συνοψίζει τρεις δεκαετίες ταξιδιού των EVERGREY, κουβαλάει μαζί του μερικές πολύ ιδιαίτερες εκπλήξεις και εδραιώνει τη θέση τους ως ένα από τα πιο καθοριστικά για το είδος συγκροτήματα της εποχής μας. Το «From Dark Discoveries to Heartless Portraits» ενώνει το παρελθόν και το παρόν των EVERGREY και ανοίγει το δρόμο για το επόμενο κεφάλαιο – και για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον που έρχεται!

Εκτός από τις ζωντανές εκτελέσεις πρόσφατων κομματιών όπως τα «Call Out The Dark» και «Where August Mourns», ο δίσκος ταξιδεύει στο παρελθόν με τα «My Allied Ocean», «A Touch Of Blessing», «Recreation Day» και «King Of Errors». Το δεύτερο μισό του δίσκου περιέχει soulful piano vocal εκδοχές τεσσάρων τραγουδιών από το τελευταίο άλμπουμ («Save Us», «Call Out The Dark», «Blindfolded» και «Midwinter Calls»), καθώς και demo εκδοχές των ίδιων κομματιών, με αποκορύφωμα μια instrumental εκδοχή του «A Silent Arc».

Λίστα τραγουδιών:

 1. Call Out The Dark (Live Version)
 2. Where August Mourns (Live Version)
 3. My Allied Ocean (Live Version)
 4. A Touch Of Blessing (Live Version)
 5. Recreation Day (Live Version)
 6. King Of Errors (Live Version)
 7. Save Us (Piano Vocal Version)
 8. Call Out The Dark (Piano Vocal Version)
 9. Blindfolded (Piano Vocal Version)
 10. Midwinter Calls (Piano Vocal Version)
 11. A Silent Arc (Demo Version – Instrumental)
 12. Save Us (Demo Version – Rough Mix)
 13. Midwinter Calls (Demo Version – Rough Mix)
 14. Call Out The Dark (Demo Version – Rough Mix)
 15. Blindfolded (Demo Version – Rough Mix)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το visualizer για το «Recreation Day» (Live From Lyon) παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση