Οι DEVISER παρουσιάζουν βίντεο για το τραγούδι «Where Angels Fear To Tread».

You are currently viewing Οι DEVISER παρουσιάζουν βίντεο για το τραγούδι «Where Angels Fear To Tread».

Οι Έλληνες Black Metallers DEVISER, δίνουν στη δημοσιότητα το βίντεο στίχων για το «Where Angels Fear To Tread». Το τραγούδι προέρχεται από το νέο άλμπουμ της μπάντας «Evil Summons Evil», το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου 2023 μέσω της Hammerheart Records και το βίντεο είναι δημιουργία της Wolf’s Path Media Creation.

Μετά από 12 χρόνια αυτή είναι η θριαμβευτική επιστροφή του ελληνικού σκοταδιού! Οι οπαδοί των DEVISER σε όλο τον κόσμο που εξακολουθούν να θεωρούν τις πρώτες τους κυκλοφορίες ως κρυμμένα διαμάντια των συλλογών τους, βρίσκονται φέτος σε αναβρασμό περιμένοντας την πολυαναμενόμενη νέα ολοκληρωμένη κυκλοφορία, «Evil Summons Evil», την τελευταία δόση των Ελλήνων στη Black Metal σκηνή και ίσως το πιο σημαντικό άλμπουμ της καριέρας τους. Ένα άλμπουμ που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του στην παγκόσμια Metal κοινότητα. Οι DEVISER αποτελούν μια διαχρονική αξία στην ιστορία του ευρωπαϊκού Black Metal για τους γνώστες του είδους.

Διαβάστε τη κριτική του THEGALLERY.GR για το άλμπουμ, ΕΔΩ.

Η παραγωγή έγινε από τον ταλαντούχο Psychon των SEPTICFLESH ο οποίος ανέλαβε επίσης τη μίξη και το mastering του άλμπουμ και η ηχογράφηση έγινε αποκλειστικά στην Soundabuseproductions στην Αθήνα. Οι DEVISER αποτελούν μια διαχρονική αξία στην ιστορία του ευρωπαϊκού Black Metal για τους γνώστες του είδους.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Death Is Life Eternal
  2. Cold Comes the Night
  3. Absence of Heaven
  4. Tenebrae
  5. Of Magick
  6. Evoking the Moon Goddess
  7. Where Angels Fear to Tread
  8. Sky Burial
  9. Serpent God
  10. When the Lights Went Out

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Where Angels Fear To Tread» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση