Οι CRYPTOSIS δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Master Of Life».

You are currently viewing Οι CRYPTOSIS δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Master Of Life».

Μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Bionic Swarm» το 2021, οι Ολλανδοί Progressive Death / Thrash Metallers CRYPTOSIS συνεχίζουν να διευρύνουν τα όρια του στυλ τους με το νέο τους EP, «The Silent Call», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου μέσω της Century Media Records. Οι CRYPTOSIS δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Master Of Life» , το οποίο συνοδεύεται από ένα visualizer βίντεο, με το artwork να αποτελεί δημιουργία του Kuba Sokólski και το animation του Frank (Brandstichters Design).

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Το ‘Master Of Life’ ωθεί τους ακροατές σε ένα πεδίο όπου το παραδοσιακό Metal συναντά την πρωτοπορία, διαμορφώνοντας ένα νέο σύνορο στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της ακραίας μουσικής. Ετοιμαστείτε να γοητευτείτε από το τολμηρό, το δυναμικό και το εξαιρετικό. Καθώς το ‘Master Of Life’ ξεδιπλώνεται, οι στίχοι γίνονται ένα οδυνηρό σχόλιο για τη λεπτή ισορροπία μεταξύ της τεχνολογικής προόδου και της διατήρησης της ανθρώπινης ουσίας.»

  Εκτός από το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ και το «Master Of Life» (από τα sessions του άλμπουμ του 2021), το EP περιέχει ζωντανές εκδόσεις των τραγουδιών «Prospect Of Immortality» και «Transcendence», που ηχογραφήθηκαν στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2022 κατά τη διάρκεια της τελευταίας ευρωπαϊκής περιοδείας των CRYPTOSIS.

  Λίστα τραγουδιών:

  1. The Silent Call
  2. Master of Life
  3. Prospect of Immortality (live in Athens)
  4. Transcendence (live in Athens)

  Μπορείτε να παρακολουθήσετε το visualizer για το «Master Of Life» παρακάτω:

  Αφήστε μια απάντηση