Οι Βραζιλιάνες CRYPTA δημοσιεύουν βίντεο για το τραγούδι «Stronghold».

You are currently viewing Οι Βραζιλιάνες CRYPTA δημοσιεύουν βίντεο για το τραγούδι «Stronghold».

Το γυναικείο βραζιλιάνικο Death Metal σχήμα, CRYPTA, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο στίχων για το τραγούδι, «Stronghold», που προέρχεται από το νέο τους άλμπουμ, «Shades Of Sorrow». Το δεύτερο άλμπουμ των CRYPTA που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο μέσω της Napalm Records, έχει κατακλύσει τα charts παγκοσμίως (#23 Official German Album Charts, #17 Official Rock & Metal Album Charts UK, #5 Top New Artist Albums & #7 Current Hard Music Albums USA, #4 Hard Music Albums CAN, και πολλά άλλα), και έχει λάβει εξαιρετική υποδοχή από οπαδούς και κριτικούς, εδραιώνοντας τη θέση της μπάντας ως μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις της σημερινής Death Metal σκηνής.

Το «Shades Of Sorrow» ηχογραφήθηκε στο Family Mob Studio, η μίξη έγινε από τον Daniel Bergstrand στο στούντιο 33 της Στοκχόλμης και το mastering από τον Jens Bogren στο Fascination Street Studio.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Raul Campos

Χαρακτηρισμένες ως η «αγαπημένη νεανική Metal μπάντα της εποχής» από τον εγκέφαλο των GHOST Tobias Forge, αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο δρόμος αυτών των τεσσάρων γυναικών οδηγεί προς μία μόνο κατεύθυνση: ασταμάτητα προς την κορυφή!

Το εθιστικό «Stronghold» λάμπει ως ένα από τα πιο λεπτομερή και μελωδικά κομμάτια του «Shades Of Sorrow». Μετά την επιτυχημένη πρόσφατη ευρωπαϊκή περιοδεία των CRYPTA, το κουαρτέτο θα ξεκινήσει μια μεγαλύτερη περιοδεία στη Νότια Αμερική και μια πλήρη περιοδεία στη Βόρεια Αμερική στις αρχές του 2024.

Λίστα κομματιών:

 1. The Aftermath
 2. Dark Clouds
 3. Poisonous Apathy
 4. The Outsider
 5. Stronghold
 6. The Other Side of Anger
 7. The Limbo
 8. Trial of Traitors
 9. Lullaby for the Forsaken
 10. Agents of Chaos
 11. Lift the Blindfold
 12. Lord of Ruins
 13. The Closure

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Stronghold» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση