Οι COVEN JAPAN θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Earthlings», μέσω της No Remorse Records.

You are currently viewing Οι COVEN JAPAN θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Earthlings», μέσω της No Remorse Records.

Οι COVEN JAPAN σχηματίστηκαν το 2016 από τον κιθαρίστα Akihiro Ito και την τραγουδίστρια Taka στο Τόκιο της Ιαπωνίας και είναι εμπνευσμένοι από το Νέο Κύμα του Βρετανικού Heavy Metal και συγκροτήματα όπως οι ANGEL WITCH και SATAN, το Metal των ’80s, τους MERCYFUL FATE, το Hard Rock των ’70s, το ιαπωνικό Rock & Metal και τα ιαπωνικά τραγούδια κινουμένων σχεδίων. Η ιαπωνική ταυτότητα είναι πολύ ισχυρή στη σύνθεση των τραγουδιών της μπάντας και θέλουν να διαδώσουν το δικό τους αυθεντικό ιαπωνικό Metal, έτσι τα τραγούδια τους είναι γραμμένα σε δύο γλώσσες.

Οι στίχοι και τα μέρη της γέφυρας είναι γραμμένα σε ένα παλιό (μεσαιωνικό) ιαπωνικό λογοτεχνικό στυλ, και οι ανατολίτικες προφορές και ο μοναδικός ρυθμός από τους παλιούς ιαπωνικούς λογοτεχνικούς στίχους είναι επίσης ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Οι COVEN JAPAN πιστεύουν ότι το να τραγουδάμε όλοι μαζί είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του Heavy Metal, γι’ αυτό και τα μέρη του ρεφρέν είναι γραμμένα στα Αγγλικά ως η κοινή γλώσσα που μας ενώνει.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του AnriLancer

Οι πιασάρικες και ελκυστικές μελωδίες είναι επίσης μέρος της μουσικής τους δύναμης, και η σύνθεση των COVEN JAPAN βασίζεται στο παραδοσιακό και κλασικό heavy metal με δίδυμες κιθάρες και γυναικεία φωνητικά, βάζοντας και αναμειγνύοντας διάφορα στοιχεία όπως πιασάρικα τραγούδια ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων, δημιουργώντας ένα μοναδικό στυλ. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οπαδοί των ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων και κόμικς, γνωστοί ως «Otaku». Έχουν μεγαλώσει βλέποντας και διαβάζοντας πολλά ιαπωνικά κόμικς και κινούμενα σχέδια και αγαπούν ιδιαίτερα τα σκοτεινά είδη φαντασίας, προσθέτοντας αυτή την κουλτούρα στις οπτικές τους πτυχές, όπως τα εξώφυλλα και τη διαρρύθμιση των άλμπουμ τους.

Οι COVEN JAPAN κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους «The Advert» (ως COVEN) το 2017 και το «Earthlings» είναι το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου μέσω της ελληνικής εταιρείας No Remorse Records. Η μίξη και το mastering του δίσκου έγιναν από τον Olof Wikstrand των ENFORCER. Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του AnriLancer.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Land of the Rising Sun
  2. What Goes Around Comes Around
  3. Apocalypse
  4. Return of the Souls
  5. To Sanctuary
  6. March for the Voiceless
  7. Night Flyer
  8. Earthlings
  9. Lost Humanity

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το εναρκτήριο κομμάτι του άλμπουμ, «Land Of The Rising Sun», παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση