Οι CLOAK αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «The Holy Dark».

You are currently viewing Οι CLOAK αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «The Holy Dark».

Το αμερικανικό Extreme Metal κουαρτέτο CLOAK, έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «The Holy Dark», σε σκηνοθεσία Scott Taysom και Nic Adams. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, «Black Flame Eternal», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου μέσω της Season Of Mist.

Σε μια εποχή που έχει σχεδιαστεί για να χτυπάει και να αποδυναμώνει τον άνθρωπο, το «Black Flame Eternal» είναι ένα άλμπουμ που αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την ενδυνάμωση και την απόλυτη αντίθεση. Με την αυξανόμενη πίεση για συμμετοχή στον σύγχρονο κοινωνικό φυλετισμό, οι CLOAK επικαλούνται μια πνευματική εξέγερση που υπάρχει πέρα από το καλό και το κακό με το τρίτο τους άλμπουμ.

«Όλα τα άλμπουμ μας δημιουργούνται με πνευματική εστίαση, ασχολούμενα με το πώς βλέπουμε τη ζωή, το θάνατο και όλα τα ενδιάμεσα. Νομίζω ότι οι προηγούμενοι δίσκοι ασχολήθηκαν περισσότερο με τα μυστήρια που περιβάλλουν την εμβάθυνση στον κόσμο της σκοτεινής πνευματικότητας, ενώ το νέο υλικό έχει πάρει ό,τι μάθαμε και το χρησιμοποιεί για να προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά», λέει ο frontman των CLOAK, Scott Taysom, για την υποκείμενη φιλοσοφία του δίσκου. «Το ‘Black Flame Eternal’ είναι μια δήλωση πνευματικής ενδυνάμωσης με κάθε έννοια. Για πρώτη φορά θέλουμε οι άνθρωποι να αντιληφθούν αυτό το συναίσθημα, αντί να το κρατάμε εντελώς προσωπικό μέσα στον κόσμο των CLOAK. Τα θέματα και η απόλυτη δύναμη μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερο αισθητά μέσα στα τραγούδια που περιέχει αυτό το άλμπουμ.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Jordan Barlow

Και προσθέτει: «Στόχος μας είναι η πλήρης πνευματική απελευθέρωση, όπου υπάρχει πραγματική δύναμη και ελευθερία. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο της ιστορίας όπου οι άνθρωποι αναγκάζονται να διαλέξουν μια πλευρά ή να ενταχθούν σε μια ομάδα, ας πούμε. Οι CLOAK βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με αυτό. Στόχος μας είναι να είμαστε ένα γιγάντιο μεσαίο δάχτυλο στο πρόσωπο του άδειου σύγχρονου κόσμου.»

Χωρίς σύνορα ή όρια, οι CLOAK είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο ως ηγέτες της δικής τους αγέλης. Η μπάντα δεν υποκλίνεται σε κανέναν, χαράσσοντας το δικό της μονοπάτι ως μία από τις κυρίαρχες Metal δυνάμεις αυτής της δεκαετίας, καθώς το «Black Flame Eternal» υπόσχεται να κάψει τη γη και να αφήσει το ιερό της σημάδι.

Λίστα κομματιών:

  1. Ethereal Fire
  2. With Fury and Allegiance
  3. Shadowlands
  4. Invictus
  5. Seven Thunders
  6. Eye of the Abyss
  7. The Holy Dark
  8. Heavenless
  9. Black Flame Eternal

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «The Holy Dark» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση