Οι ULCERATE αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single, «To Flow Through Ashen Hearts».

You are currently viewing Οι ULCERATE αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single, «To Flow Through Ashen Hearts».

Οι Νεοζηλανδοί Avant- Garde / Technical Death Metallers ULCERATE, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους single, «To Flow Through Ashen Hearts», συνοδευόμενο από ένα επίσημο βίντεο που δημιούργησε ο Dehn Sora. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, «Cutting The Throat Of God», που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου μέσω της Debemur Morti Productions.

Το «To Flow Through Ashen Hearts» συνυφαίνει αριστοτεχνικά την περιπλοκότητα της έντασης και αγωνίας με πιο αργά, μυστηριώδη και διεστραμμένα μελωδικά περάσματα. Επιχειρώντας πέρα από τα παραδοσιακά πεδία του ανορθόδοξου Death Metal ήχου τους, οι ULCERATE εξερευνούν έναν πρωτοφανή ηχητικό δυναμισμό, διατηρώντας παράλληλα όλη την επιδέξια καταστροφική ουσία τους.

Το «Cutting The Throat Of God» ηχογραφήθηκε το φθινόπωρο του 2023, υπό το άγρυπνο μάτι του ντράμερ Jamie Saint Merat, ο οποίος επέβλεψε επίσης την παραγωγή και παρείχε την καλλιτεχνική διεύθυνση της συλλογής. Ο διάσημος engineer mastering Magnus Lindberg (γνωστός για τη δουλειά του με τους CULT OF LUNA, RUSSIAN CIRCLES και TRIBULATION) έβαλε τις τελευταίες πινελιές στην κυκλοφορία. Το «Cutting The Throat Of God» εξερευνά ένα συνεκτικό στιχουργικό θέμα με επίκεντρο τη ρήξη της ηθικής, το λεπτό όριο μεταξύ της διαφθοράς και της ακρότητας και την αμετάκλητη κάθοδο στο σκοτάδι.

Λίστα τραγουδιών:

  1. To Flow Through Ashen Hearts
  2. The Dawn Is Hollow
  3. Further Opening the Wounds
  4. Transfiguration In and Out of Worlds
  5. To See Death Just Once
  6. Undying as an Apparition
  7. Cutting the Throat of Go

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «To Flow Through Ashen Hearts» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση