Οι CHRONICLE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Where Chaos Thrives».

You are currently viewing Οι CHRONICLE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Where Chaos Thrives».

Στις 19 Μαΐου, οι CHRONICLE κυκλοφόρησαν το τρίτο τους full-length άλμπουμ, «Where Chaos Thrives», μέσω της Mighty Music. Το «Where Chaos Thrives», πιθανότατα θα προκαλέσει φρενίτιδα στους οπαδούς του Melodic/Technical Death Metal. Ο δίσκος, ανεβάζει τον ήχο των νεαρών Δανών σε ένα νέο επίπεδο ωμότητας και τεχνικής, ενισχυμένο από την ανώτερη παραγωγή, μίξη και mastering του Tue Madsen (MESHUGGAH, THE HAUNTED, THE BALCK DAHLIA MURDER).

Με το εξώφυλλο να έχει φιλοτεχνηθεί από τον Samuel Nelson (ALLEGAEON, FIRST FRAGMENT, VALE OF PNATH), το άλμπουμ έχει όλα τα σωστά συστατικά στις σωστές ποσότητες για να είναι μια καθαρή Death Metal επίθεση.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Samuel Nelson

Ο ήχος των CHRONICLE είναι ένας άγριος συνδυασμός Melodic Death Metal και Technical Thrash στοιχείων. Τα αστραπιαία τύμπανα, τα απογειωτικά σόλο και οι πιασάρικες κιθαριστικές αρμονίες είναι τα βασικά συστατικά σε αυτό το κοκτέιλ βαρύτητας. Η μπάντα αποτελείται από ικανούς μουσικούς, που ο καθένας τους έχει πολλά χρόνια εμπειρίας σε εμφανίσεις μπροστά σε πλήθη όλων των μεγεθών.

Οι ενεργητικές ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας αποκαλύπτουν ένα πραγματικό πάθος για την ερμηνεία και κάθε μέλος της μπάντας είναι αποφασισμένο να κάνει κάθε εμφάνιση μοναδική και ενεργητική. Οι CHRONICLE έχουν παίξει σε όλη τη Δανία, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις καλύτερες Metal εκδηλώσεις και φεστιβάλ που έχει να προσφέρει η χώρα, ενώ έχουν επίσης αποτολμήσει και τη γερμανική επικράτεια.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Usher in the End
 2. Evolution in Reverse
 3. Terrorform
 4. The Black Tide
 5. Vestigial
 6. New Dark Age
 7. Life Erasure
 8. Horror Unearthed
 9. Where Chaos Thrives
 10. Undivided
 11. Born from a Coffin Womb

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το «Where Chaos Thrives» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση