Οι CAVALERA υπογράφουν στην Nuclear Blast & ανακοινώνουν την επαναηχογράφηση των «Bestial Devastation» & «Morbid Visions».

You are currently viewing Οι CAVALERA υπογράφουν στην Nuclear Blast & ανακοινώνουν την επαναηχογράφηση των «Bestial Devastation» & «Morbid Visions».

Η Nuclear Blast ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υπογραφή συμφωνίας με τους αδελφούς CAVALERA. Η μπάντα αποκαλύπτει ότι επαναηχογράφησε το πρώτο EP «Bestial Devastation» και το πρώτο full-length άλμπουμ «Morbid Visions» των SEPULTURA.

Ο Max Cavalera σχολιάζει: «Καθώς δυσκολευόμαστε χρόνο με το χρόνο, μερικές φορές πρέπει να επιστρέφουμε εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα! Ξαναηχογραφήσαμε τα ‘Bestial Devastation’ και ‘Morbid Visions’ με τον εκπληκτικό ήχο του ΤΩΡΑ, αλλά με το ωμό και διαχρονικό πνεύμα του. Το εξώφυλλο αντικατοπτρίζει την εποχή που ζούμε αυτή τη στιγμή…. Αποκαλυπτικό σαν κόλαση! Έχουμε επίσης δύο νέα κομμάτια με riffs από εκείνες τις μέρες, που θυμόμαστε από καρδιάς.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Eliran Kantor

Ο Iggor Cavalera δηλώνει: «Πάντα ένιωθα ότι οι ηχογραφήσεις των προηγούμενων δουλειών μας δεν ανταποκρίνονταν στον τρόπο που ερμηνεύαμε τα τραγούδια. Έτσι, αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μας που είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να δείξουμε σε εσάς τους πραγματικούς οπαδούς την αληθινή αναπαράσταση των καταπληκτικών δίσκων ‘Bestial Devastation’ & ‘Morbid Visions’ με μια τρελή οπτική ταυτότητα… απολαύστε το και θα σας δούμε όλους στο pit.»

Τα «Bestial Devastation» και «Morbid Visions» ξαναηχογραφήθηκαν στο The Platinum Underground. Η παραγωγή των άλμπουμ έγινε από τον Max Cavalera και τον Iggor Cavalera ενώ ο John Aquilino ανέλαβε την τεχνική επιμέλεια. Ο Arthur Rizk ήταν υπεύθυνος για τη μίξη και το mastering και των δύο άλμπουμ. Οι CAVALERA επιστράτευσαν τον Eliran Kantor για να δημιουργήσει τα εξώφυλλα και των δύο άλμπουμ.

Λίστα τραγουδιών «Bestial Devastation»:

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Eliran Kantor
 1. The Curse
 2. Bestial Devastation
 3. Antichrist
 4. Necromancer
 5. Warriors Of Death
 6. Sexta Feira 13

Λίστα τραγουδιών «Morbid Visions»:

 1. Morbid Visions
 2. Mayhem
 3. Troops Of Doom
 4. War
 5. Crucifixion
 6. Show Me The Wrath
 7. Funeral Rites
 8. Empire Of The Damned
 9. Burn The Dead

This Post Has 0 Comments

 1. Chris Tsintziras

  Κάποια πράγματα καλό είναι να μην “πειράζονται”…. Και οι δύο δίσκοι έχουν μια ιστορία…. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται…. Πολύ θα ήθελαν και οι δυο τους να ήταν under the name of Sepultura

Αφήστε μια απάντηση