Οι WITCHMASTER ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ «Kaźń».

You are currently viewing Οι WITCHMASTER ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ «Kaźń».

Οι Πολωνοί Black/Thrash Metallers WITCHMASTER ανακοίνωσαν τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ , «Kaźń», που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου από την Agonia Records.

Οι WITCHMASTER βάζουν τέλος σε μια εφταετή διακοπή και φέρνουν περισσότερο χάος μέσα από την τέχνη του Blackened Thrash Metal. Από το 1996, η μπάντα κατεβαίνει όλο και πιο βαθιά σε ένα παράλογο θέατρο σκληρότητας, επιδιώκοντας την ψυχρή αγκαλιά της ακουστικής εξαχρείωσης και του σκότους. “Πίνοντας αίμα από κρανία και ροκανίζοντας τα κόκαλα παλιών θεών, ελπίζουμε να σας απογοητεύσουμε για άλλη μια φορά”, σχολιάζει η μπάντα.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Durda

Οι WITCHMASTER αποτελούνται από τον μπασίστα Reyash (AZARATH, ex-VADER), τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Kali (FIVE THE HIEROPANT, ex-PROFANUM), τον ντράμερ και κιθαρίστα Inferno (AZARATH, BEHEMOTH) και τον τραγουδιστή Bastis (ex-PROFANUM).

Το “Kaźń” ηχογραφήθηκε στο Satanic Audio από τον Harald Grunberg και η μίξη και το mastering έγιναν στο ίδιο στούντιο από τον Harald Grunberg και τον Inferno. Το εξώφυλλο φιλοτεχνήθηκε από τον Durda.

Λίστα κομματιών:

 1. Sound of Crushed Skull / Intro
 2. War Metal Haiku
 3. Alle Gegen Alle
 4. Poison Chalice
 5. Zdychaj K**** Nazareńska
 6. All-consuming Hate
 7. Circle of Bayonets
 8. Hostile Declaration
 9. Master Knife Sacrifice
 10. Like Flies on Scum
 11. Rune of Destruction
 12. White Madness
 13. Trails of Blood
 14. Kaźń

Αφήστε μια απάντηση