Οι CATTLE DECAPITATION κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «We Eat Our Young».

You are currently viewing Οι CATTLE DECAPITATION κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «We Eat Our Young».

Το «Terrasite» είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Gabe Serbian (1 Μαΐου 1977 – 30 Απριλίου 2022)

Το Καλιφορνέζικο Deathgrind σχήμα CATTLE DECAPITATION, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το «We Eat Our Young», το πρώτο single του επερχόμενου άλμπουμ του «Terrasite», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου μέσω της Metal Blade Records. Το βίντεο δημιουργήθηκε από τον Dave Brodsky και την Allison Woest της MyGoodEye.

Αν και πολλές μπάντες έχουν προσπαθήσει, καμία δεν εκφράζει την πραγματική αποκάλυψη που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα τόσο ζωντανά και περιεκτικά όσο οι CATTLE DECAPITATION. Με το «Death Atlas» του 2019, έφτασαν στο αποκορύφωμα αυτού, κάνοντας ίσως κάποιους να πιστέψουν ότι δεν θα μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω μετά από ένα τέτοιο επίτευγμα, αλλά αλίμονο, επιστρέφουν με το «Terrasite», το οποίο είναι η πιο τολμηρή δήλωση που έχουν κάνει ποτέ.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Wes Benscoter

Ο κιθαρίστας Josh Elmore, επισημαίνει: «Μετά από ένα άλμπουμ όπως το ‘Death Atlas’, πρέπει να κάνεις μια στροφή. Τα πάντα σε αυτό το άλμπουμ – το concept, το artwork, η μουσική, κλπ, ήταν μια τελική δήλωση. Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις μπροστά είναι η αναγέννηση. Προσεγγίζοντας τον νεότερο δίσκο, ήταν απαραίτητο όχι μόνο να διατηρήσουμε τη μουσική πορεία στην οποία στοχεύει η μπάντα από την αρχή, αλλά και να εξερευνήσουμε περαιτέρω τα ambient/textural στοιχεία που ήταν μέρος του ‘Death Atlas’.»

Ως εκ τούτου, το «Terrasite» ωθεί τον ήχο τους περισσότερο σε πιο επικά και ποικίλα εδάφη, και στα χέρια του τραγουδιστή Travis Ryan η κυρίαρχη ιδέα παίρνει μια νέα και ενοχλητική κατεύθυνση. «Ήθελα να κάνω το 180° αντίθετο του ‘Death Atlas’. Είχα ήδη την ιδέα του concept από χρόνια πίσω και αφού το ‘Death Atlas’ ήταν τόσο σκοτεινό και μελαγχολικό, ήθελα ένα εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα – ήθελα αυτό να λαμβάνει χώρα στο φως της ημέρας. Πάντα έβρισκα τον τρόμο κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματικά ανησυχητικό, οπότε ήθελα να σιγουρευτώ ότι αυτό που συμβαίνει στο εξώφυλλο λαμβάνει χώρα στο φως της ημέρας, το οποίο βρίσκει επίσης τη θέση του μέσα στους στίχους.»

Ο τίτλος είναι μια λέξη που επινόησε ο Ryan και συνδυάζει το «Terra-» που σημαίνει «γη» και το «-site» που προέρχεται από την ελληνική λέξη «-sitos» που σημαίνει «φαγητό». «Ο συνδυασμός των δύο σημαίνει ‘γαιοφάγος’. Είναι μια μεταφορά για τον ρόλο της ανθρωπότητας στην καταστροφή του πλανήτη και είναι ένα λογοπαίγνιο της πολύ ταιριαστής λέξης ‘παράσιτο’.»

Αυτό ζωντανεύει στο εξώφυλλο από τον επί σειρά ετών συνεργάτη Wes Benscoter (VADER, KREATOR, BLOODBATH, HYPOCRISY). «Βλέπουμε το στάδιο της νύμφης αυτού του υβριδίου ανθρώπου/κατσαρίδας που μοιάζει περισσότερο με ένα πλήρως ανεπτυγμένο ον που μόλις έχει βγει από το στάδιο της ωοθήκης, τρομαγμένο, μπερδεμένο, φοβισμένο αλλά και τσαντισμένο.»

Η μπάντα δούλεψε και πάλι με τον παραγωγό Dave Otero (CEPHALIC CARNAGE, ALLEGAEON), ο οποίος γνωρίζει το προσωπικό στυλ των μελών και πώς να αποσπάσει το καλύτερο από αυτά, επιστρατεύοντας τον Tony Parker των MIDNIGHT ODYSSEY για να αναλάβει το πιάνο και τα synths.

Λίστα κομματιών:

  1. Terrastic Adaptation
  2. We Eat Our Young
  3. Scourge of the Offspring
  4. The Insignificants
  5. The Storm Upstairs
  6. …and the World Will Go on Without You
  7. A Photic Doom
  8. Dead End Residents
  9. Solastalgia
  10. Just Another Body

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «We Eat Our Young» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση