Οι CARNIFEX κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Necromanteum» και βίντεο για το «Infinite Night Terror».

You are currently viewing Οι CARNIFEX κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Necromanteum» και βίντεο για το «Infinite Night Terror».

Έχοντας υπάρξει ως μπάντα για πάνω από 18 χρόνια, οι CARNIFEX συνεχίζουν να πειραματίζονται με φρέσκες συνθέσεις τραγουδιών και να προσθέτουν μια μοναδική αίσθηση ατμόσφαιρας στην εγγενή Deathcore βάση τους. Τρεφόμενοι από τους εφιάλτες και τον παλλόμενο παλμό του ρεαλιστικού τρόμου, οι CARNIFEX επιστρέφουν με το ένατο full-length στούντιο άλμπουμ τους, «Necromanteum», το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast Records. Συνοδεύοντας την κυκλοφορία, η μπάντα παραδίδει το βίντεο για το single, «Infinite Night Terror».

Ο Scott Ian Lewis σχολιάζει: «Αυτός ο δίσκος είναι για τους οπαδούς, ελπίζω να τον απολαύσουν».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του διάσημο καλλιτέχνη κόμικς E.M. Gist

Πριν από δεκαετίες, οι πλούσιοι διανοούμενοι άρχισαν να εγκαθιστούν ψυχομαντεία στα σπίτια τους – ένα μυστικό δωμάτιο γεμάτο καθρέφτες ή έναν μόνο καθρέφτη και σε απόλυτο σκοτάδι, προκειμένου να μιλήσουν με τους νεκρούς σε άλλες διαστάσεις και να αποκτήσουν τις γνώσεις τους. Συχνά το χρησιμοποιούσαν ως θεραπευτικό εργαλείο για να βοηθήσουν στη διάλυση της θλίψης, ή το θεωρούσαν μια μορφή προφητείας. Το «Necromanteum» παρουσιάζει την ιδέα: τι θα γινόταν αν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το είδος δωματίου για να μιλήσετε με τον ίδιο τον θάνατο; Ποια μυστικά του κόσμου θα μπορούσατε να αποκαλύψετε από μια απευθείας συνομιλία με τον Χάρο; Όχι με ένα τέρας, αλλά με έναν συνάνθρωπο της διανόησης.

Η διαδικασία ηχογράφησης έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων με τον παραγωγό Jason Suecof στη Φλόριντα, και είδε την επιστροφή των live ντραμς, αφού οι περιορισμοί του COVID-19 έκαναν αδύνατη την ηχογράφηση στο Graveside Confessions. Το mastering έγινε από τον Mark Lewis στο Nashville, TN, ενώ συμπαραγωγός του άλμπουμ ήταν επίσης ο τραγουδιστής Scott Ian Lewis και ο ντράμερ Shawn Cameron. Το εξώφυλλο λάμπει με μια σμαραγδένια και λεβαντένια ομίχλη, μια φανταστική ενέργεια που ξεπηδά από τα βάθη ενός νεκροταφείου. Σχεδιασμένο από τον διάσημο καλλιτέχνη κόμικς E.M. Gist, αυτή η πύλη αντιπροσωπεύει τα ερωτήματα που θέτουμε σχετικά με το τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά της πραγματικότητας.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Torn in Two
  2. Death’s Forgotten Children
  3. Necromanteum
  4. Crowned in Everblack
  5. The Pathless Forest
  6. How the Knife Gets Twisted
  7. Architect of Misanthropy
  8. Infinite Night Terror
  9. Bleed More
  10. Heaven and Hell All at Once

Μπορείτε να ακούσετε το «Infinite Night Terror» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση