Οι CARNIFEX παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Necromanteum».

You are currently viewing Οι CARNIFEX παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Necromanteum».

Τρεφόμενοι από εφιάλτες και τον παλλόμενο παλμό του ρεαλιστικού τρόμου, οι CARNIFEX, επέστρεψαν με το ένατο full-length studio album τους, «Necromanteum», που θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast Records. Υπάρχοντας ως συγκρότημα για πάνω από 18 χρόνια, οι CARNIFEX συνεχίζουν να πειραματίζονται με φρέσκες συνθέσεις τραγουδιών και να προσθέτουν μια μοναδική αίσθηση ατμόσφαιρας στην εγγενή Deathcore βάση τους.

Πριν από δεκαετίες, οι πλούσιοι διανοούμενοι άρχισαν να εγκαθιστούν ψυχομαντεία στα σπίτια τους – ένα μυστικό δωμάτιο γεμάτο καθρέφτες ή έναν μόνο καθρέφτη και σε απόλυτο σκοτάδι, προκειμένου να μιλήσουν με τους νεκρούς σε άλλες διαστάσεις και να αποκτήσουν τις γνώσεις τους. Συχνά το χρησιμοποιούσαν ως θεραπευτικό εργαλείο για να βοηθήσουν στη διάλυση της θλίψης, ή το θεωρούσαν μια μορφή προφητείας. Το «Necromanteum» παρουσιάζει την ιδέα: τι θα γινόταν αν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το είδος δωματίου για να μιλήσετε με τον ίδιο τον θάνατο; Ποια μυστικά του κόσμου θα μπορούσατε να αποκαλύψετε από μια απευθείας συνομιλία με τον Χάρο; Όχι με ένα τέρας, αλλά με έναν συνάνθρωπο της διανόησης.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του διάσημο καλλιτέχνη κόμικς E.M. Gist

Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους, το οποίο πραγματεύεται αυτά τα υπαρξιακά θέματα, σε σκηνοθεσία των Jim Louvau και Tony Aguilera. Ο τραγουδιστής Scott Ian Lewis, σχολιάζει: «Το ‘Necromanteum’ είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό άλμπουμ που όλοι μας στο συγκρότημα ήδη αγαπάμε. Περάστε λίγο χρόνο συζητώντας με την άλλη πλευρά της ζωής, μπείτε στο Necromanteum ….»

Η διαδικασία ηχογράφησης έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων με τον παραγωγό Jason Suecof στη Φλόριντα, και είδε την επιστροφή των live ντραμς, αφού οι περιορισμοί του COVID-19 έκαναν αδύνατη την ηχογράφηση στο Graveside Confessions. Το mastering έγινε από τον Mark Lewis στο Nashville, TN, ενώ συμπαραγωγός του άλμπουμ ήταν επίσης ο τραγουδιστής Scott Ian Lewis και ο ντράμερ Shawn Cameron. Το εξώφυλλο λάμπει με μια σμαραγδένια και λεβαντένια ομίχλη, μια φανταστική ενέργεια που ξεπηδά από τα βάθη ενός νεκροταφείου. Σχεδιασμένο από τον διάσημο καλλιτέχνη κόμικς E.M. Gist, αυτή η πύλη αντιπροσωπεύει τα ερωτήματα που θέτουμε σχετικά με το τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά της πραγματικότητας.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Torn in Two
  2. Death’s Forgotten Children
  3. Necromanteum
  4. Crowned in Everblack
  5. The Pathless Forest
  6. How the Knife Gets Twisted
  7. Architect of Misanthropy
  8. Infinite Night Terror
  9. Bleed More
  10. Heaven and Hell All at Once

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Necromanteum» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση