Οι BLOODRED HOURGLASS κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «How’s The Heart?» & βίντεο για το «Of Course I Still Love You».

You are currently viewing Οι BLOODRED HOURGLASS κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «How’s The Heart?» & βίντεο για το «Of Course I Still Love You».

Οι Φινλανδοί Modern Metallers BLOODRED HOURGLASS επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ, «How’s The Heart?», μαζί με ένα βίντεο για το βάναυσα όμορφο εναρκτήριο κομμάτι του άλμπουμ «Of Course I Still Love You», που διαθέτει συντριπτικά riffs, αλλαγές στο tempo και μια αναμφισβήτητα συγκινητική μελωδία, χρησιμοποιώντας τη μελωδικότητα ως κινητήρια δύναμη. Ειλικρινές και προσωπικό.

Γνωστοί για την ικανότητά τους να συνδυάζουν τις επιρροές του Modern και του Death Metal, οι BLOODRED HOURGLASS σας ταξιδεύουν στο «How’s The Heart?» μέσα από τα στάδια της θλίψης, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα επιθετικότητας και ομορφιάς. Παρουσιάζοντας την εξέλιξή τους ως μουσικοί, σπρώχνοντας τα όρια των ειδών, ενώ παραμένουν πιστοί στις παραδοσιακές σκανδιναβικές ρίζες τους και τα χαρακτηριστικά ηχοτοπία τους. Με εντυπωσιακό riffing, επιθετικό drumming, ευέλικτα φωνητικά, πιασάρικα ρεφρέν και μεγαλειώδη synths, αυτό το άλμπουμ είναι ένα must-listen, με μίξη και mastering από τον Dan Braunstein (SPIRITBOX, VEIL OF MAYA , DAYSEEKER).

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Noora Kämppi Art

Μπείτε στις υψηλότερες νότες των συναισθημάτων και βιώστε τη δύναμη της Bloodred Hourglass στο «How’s the Heart?» – διαθέσιμο τώρα σε 2CD, βινύλιο 2LP, που περιλαμβάνει bonus tracks, ένα ξύλινο BRHG fan box set περιορισμένο σε 199 τεμάχια, που περιλαμβάνει μια επώνυμη σακούλα με ειδικό καφέ που καβουρδίζεται τοπικά στη γενέτειρα του συγκροτήματος, το Mikkeli (FI), ένα BRHG espresso cup, ένα 2CD με τρία bonus tracks που είναι διαθέσιμα μόνο στη φυσική έκδοση, ένα patch, έναν μαγνήτη, έναν ανακλαστήρα και ένα πιστοποιητικό.

Λίστα τραγουδιών:

Disc 1

 1. Of Course I Still Love
 2. In Lieu of Flowers
 3. Fragile
 4. Anomaly
 5. The Sun Still in Me
 6. Song of Forgotten
 7. Leina
 8. Devotion
 9. The End We Start From
 10. How’s the Heart?

Bonus tracks (physical copy only)

 1. Only When I’m Breathing
 2. Hennessy
 3. Twin Flame

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Of Course I Still Love You» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση