Οι AUTOPSY παρουσιάζουν animated βίντεο για το νέο τους single «Throatsaw».

You are currently viewing Οι AUTOPSY παρουσιάζουν animated βίντεο για το νέο τους single «Throatsaw».

Οι AUTOPSY κυκλοφόρησαν ένα animated βίντεο στίχων για το νέο τους single «Throatsaw». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Ashes, Organs, Blood And Crypts», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου μέσω της Peaceville Records.

Οι Αμερικανοί αποτελούν ένα από τα πιο μακροβιότερα Death Metal συγκροτήματα, το οποίο δραστηριοποιείται ακόμα και σήμερα και αποτελεί έμπνευση για ολόκληρες γενιές Metal maniacs σε όλο τον κόσμο. Δημιουργήθηκαν το 1987 στο Σαν Φρανσίσκο (με τον ντράμερ/τραγουδιστή Chris Reifert να είναι από τα αρχικά μέλη των τεράστιων DEATH), και κυκλοφόρησαν τέσσερα ιστορικά άλμπουμ στην Peaceville Records, ξεκινώντας με το κλασσικό ντεμπούτο «Severed Survival» το 1989, πριν διαλυθούν το 1995.

Οι AUTOPSY επέστρεψαν όμως, μετά από μια παύση δεκαπέντε ετών, με το EP του 2010, «The Tomb Within», ακολουθούμενο από το πέμπτο στούντιο άλμπουμ, «Macabre Eternal» το 2011, το οποίο τους έβαλε σε ένα νέο αιμοδιψή μονοπάτι, με την αναζωογονημένη πρόθεση να δημιουργήσουν νέα, αρρωστημένη ασυμβίβαστη μουσική με την μπάντα να παραμένει πιο παραγωγική από τότε.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Wes Benscoter

Μετά το «Morbidity Triumphant» του 2022, το οποίο ήταν και η πρώτη κυκλοφορία με τον νέο μπασίστα Greg Wilkinson (ο οποίος είναι επίσης μαζί με τον Chris στο Death Doom δίδυμο STATI ABYSS), οι Αμερικανοί Death Metallers επιστρέφουν με το «Ashes, Organs, Blood And Crypts»: βίαια riff που χαρακτηρίζονται από την άγρια επίθεση του αδιαμφισβήτητου ποιητή των μακάβριων θεμάτων, Chris Reifert.

‘Έντεκα κομμάτια καθαρής ακουστικής επίθεσης, διανθισμένα με φρενήρη σόλο από τους μαέστρους της κιθάρας Eric Cutler και Danny Coralles εν μέσω κλασικής Death Metal οργής, διανθισμένα με μελαγχολικές καταβάσεις σε Doom ντελίριο.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Sharkbite Studios από τους Scott Evans και Greg Wilkinson, ενώ η μίξη έγινε στα at Earhammer studios από τον Greg Wilkinson. Πιστοί στην παράδοση, οι AUTOPSY ανέθεσαν την δημιουργία του εξωφύλλου ξανά στον Wes Benscoter (BLOODBATH/SLAYER).

Λίστα τραγουδιών:

 1. Rapid Funeral
 2. Throatsaw
 3. No Mortal Left Alive
 4. Well of Entrails
 5. Ashes, Organs, Blood and Crypts
 6. Bones to the Wolves
 7. Marrow Fiend
 8. Toxic Death Fuck
 9. Lobotomizing Gods
 10. Death Is the Answer
 11. Coagulation

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το animated βίντεο στίχων για το «Throatsaw» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση