Οι ATAVISTIA παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Ethereal Wander» με τη συμμετοχή του Vincent Jones των ÆTHER REALM.

You are currently viewing Οι ATAVISTIA παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Ethereal Wander» με τη συμμετοχή του Vincent Jones των ÆTHER REALM.

Οι ATAVISTIA είναι ένα τείχος ήχου που υποδέχεται χαρούμενα τα αυτιά και επιτίθεται στις αισθήσεις. Με σαρωτικά ορχηστρικά, μεγάλες ενορχηστρώσεις και κιθάρες βαρύτερες από το σφυρί του Thor, αυτή η καναδική Epic Metal μπάντα από το Βανκούβερ ετοιμάζεται να εξαπολύσει την επόμενη οδύσσεια της, «Cosmic Warfare» στις 21 Απριλίου μέσω της Blood Blast Distribution. Η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το νέο της single «Ethereal Wander», στο οποίο συμμετέχει ο Vincent Jones των ÆTHER REALM.

Ο frontman Mattias Sippola σχολιάζει: «Το ‘Ethereal Wanderer’ εξελίσσεται μέσα από τα επακόλουθα μιας κοσμικής ερημιάς σε ένα θριαμβευτικό ταξίδι. Χρειαζόμασταν να αναπνεύσουμε ρυθμική και μελωδική ενέργεια σε αυτό το κομμάτι. Θρίαμβος μετά το χάος!»

Οι οπαδοί των WINTERSUN, ENSIFERUM και DIMMU BORGIR θα ενθουσιαστούν από τα στοιχεία του Melodic Death Metal, του Black Metal και της σκανδιναβικής folk που είναι περίτεχνα συνυφασμένα σε όλο το ποικιλόμορφο ηχοτοπίο τους.

Οι ATAVISTIA ξεπερνούν την απλή δημιουργία τραγουδιών και σας μεταφέρουν σε ένα νοητικό ταξίδι σε απέραντα ηχητικά τοπία με χιονισμένα δάση, έρημες τούνδρες και άγονα τοπία με μόνιμο παγετό. Πέρα από τις παγωμένες ρίζες της blackened έμπνευσής τους, το «Cosmic Warfare» στοχεύει στα αστέρια και στο απέραντο κενό του μακρόκοσμου. Γίνετε μάρτυρες της καταστροφής του πλανήτη μας και του σύμπαντος και βιώστε την ανυπαρξία του διαστήματος.

Παίρνοντας έμπνευση από τα μαγευτικά φυσικά τοπία της πατρίδας τους, τις γήινες εποχές και την αρχαία σκανδιναβική κουλτούρα, ο μεγαλοπρεπής ήχος των ATAVISTIA ταιριάζει με αυτά τα λυρικά θέματα σε μια εντυπωσιακή συμφωνία καταστροφής, καθώς εξισορροπούν τις χαριτωμένες μελωδίες με τη βίαιη ρυθμική κακοφωνία.

Επί σκηνής είναι μια δύναμη της φύσης, όπως τα κύματα που σκάνε σε μια βραχώδη ακτή, η μουσική τους κατακλύζει το κοινό αφήνοντάς το να αγκομαχάει για περισσότερα. Σε μια θέση ανάμεσα στα είδη του Metal, οι ATAVISTIA έχουν εδραιώσει σταθερά την παρουσία τους.

Είστε έτοιμοι να χαθείτε στην αντιπαράθεση του πλούσιου και του ξηρού, στη διχοτόμηση της ελπίδας και της απόγνωσης και να καλωσορίσετε το αναπόφευκτο και όμορφο τέλος;

Λίστα τραγουδιών:

  1. Omega Nova
  2. Cosmic Warfare
  3. Ethereal Wanderer
  4. Spectral Rebirth
  5. Divine Destruction
  6. Forgotten Silence

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Ethereal Wander» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση