Οι ANIMA HERETICAE παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Kraken» από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους.

You are currently viewing Οι ANIMA HERETICAE παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Kraken» από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Οι ANIMA HERETICAE, αντλώντας στοιχεία από το Σκανδιναβικό Death και Black Metal και ενσωματώνοντας την ενορχήστρωση για να ενισχύσουν τόσο την επικότητα όσο και το μεγαλείο, θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Descended From The Mountains» στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το δεύτερο single που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο μετατράπηκε και σε μουσικό βίντεο σε παραγωγή του ντράμερ Teppo Ristola, έχει τίτλο «Kraken» και αντιπροσωπεύει την πιο βαριά και σκοτεινή πλευρά του άλμπουμ μουσικά και ατμοσφαιρικά.

Ο κιθαρίστας Taneli Jämsä μοιράζεται το ιστορικό του τραγουδιού: «Οι μελωδίες του τραγουδιού δημιουργήθηκαν στα άγρια τοπία του Pyynikki, στο Τάμπερε, μετά από μια δύσκολη μέρα δουλειάς. Η ηρεμία του περιβάλλοντος αυξάνει τις αισθήσεις και η μυσταγωγία και το αίνιγμα της φύσης ενισχύουν τη μουσική έμπνευση. Είναι πάντα σημαντικό να ακούμε και να σεβόμαστε τη φύση.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Kraken» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση