Οι AMON AMARTH κυκλοφορούν το νέο τους βίντεο για το «Oden Owns You All».

You are currently viewing Οι AMON AMARTH κυκλοφορούν το νέο τους βίντεο για το «Oden Owns You All».

Οι αδιαμφισβήτητοι βασιλιάδες της Viking Heavy Metal, AMON AMARTH, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο κινηματογραφικό βίντεο στίχων για το «Oden Owns You All». Το κομμάτι προέρχεται από το πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας, «The Great Heathen Army», το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Αυγούστου μέσω της Metal Blade Records. Το «Oden Owns You All», το οποίο διαρκεί 4.17 λεπτά, αποτυπώνει την Σκανδιναβική Death Metal βαρβαρότητα για την οποία οι AMON AMARTH είναι γνωστοί.

Διαβάστε την κριτική του THEGALLERY.GR για το άλμπουμ, ΕΔΩ.

Ηχογραφημένο από τον Andy Sneap, το «The Great Heathen Army» αντιπροσωπεύει άλλο ένα τολμηρό άλμα προς τα εμπρός για τους AMON AMARTH, καθώς ο χαρακτηριστικός ήχος τους υφίσταται άλλη μια επιδέξια, εξελικτική ανανέωση, τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά. Από το θορυβωδώς παραληρηματικό «Find A Way Or Make One» και το καταιγιστικό «Get In The Ring» μέχρι την υποβλητική μανία του «Saxons & Vikings» και την κινηματογραφική καταιγίδα του ομότιτλου κομματιού, το «The Great Heathen Army» περικλείει την ουσία αυτής της θρυλικής μπάντας, ενώ παράλληλα αφήνει άπλετο χώρο για νέες ιδέες.

Οι AMON AMARTH αυτή την περίοδο περιοδεύουν στη Βόρεια Αμερική στο πλαίσιο της Great Heathen Tour,με αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο heavy line-up της χρονιάς, μαζί με τους CARCASS, OBITUARY και CATTLE DECAPITATION. Η περιοδεία ολοκληρώνεται με ιστορικό τρόπο το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, όταν η μπάντα θα γίνει η πρώτη Death Metal που θα δώσει παράσταση στο θρυλικό Kia Forum στο Los Angeles, με την πλήρη ευρωπαϊκή τους παραγωγή που περιλαμβάνει πλοία των Vikings, κράνη, ζωντανές αναπαραστάσεις μάχης, το περιβόητο πλέον «Viking Row» και αρκετή φωτιά ικανή να κάψει συθέμελα αρκετά χωριά.

Τις υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας The Great Heathen Tour, που πραγματοποιείται από τη Live Nation, μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Saturday, Dec 10 – Salt Lake City, UT @ The Complex
Monday, Dec 12 – Seattle, WA @ Showbox SODO
Tuesday, Dec 13 – Portland, OR @ Roseland Theater
Thursday, Dec 15 – Wheatland, CA @ Hard Rock Live
Friday, Dec 16 – San Diego, CA @ SOMA
Saturday, Dec 17 – Los Angeles, CA @ Kia Forum

Λίστα κoμματιών:

  1. Get in the Ring
  2. The Great Heathen Army
  3. Heidrun
  4. Oden Owns You All
  5. Find a Way or Make One
  6. Dawn of Norsemen
  7. Saxons and Vikings
  8. Skagul Rides with Me
  9. The Serpent’s Trail

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Oden Owns You All» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση