Οι SERVANT κυκλοφορούν το «Black Mass Evocation».

You are currently viewing Οι SERVANT κυκλοφορούν το «Black Mass Evocation».

Στις 26 Νοεμβρίου του 2021, οι Γερμανοί Black Metallers SERVANT κυκλοφόρησαν το ντεπούτο άλμπουμ τους με τίτλο «Blessed By The Light Of A Thousand Stars», μέσω της MDD/Black Sunset. Ως ευχαριστώ για την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση, τους πολλούς νεοαποκτηθέντες οπαδούς, αλλά και ενόψει του γεγονότος ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήταν προβλέψιμο αν και πότε θα γίνονταν ξανά ζωντανές συναυλίες, η μπάντα δούλεψε από νωρίς για το πλέον κυκλοφορούν «Black Mass Evocation». Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό live, που ηχογραφήθηκε στις 18 και19 Φεβρουαρίου στα θησαυροφυλάκια του κάστρου Hardeg, κοντά στο Göttingen.

«Blessed By The Light Of A Thousand Stars» / Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Karmazid

Με το «Blessed By The Light Of A Thousand Stars», οι SERVANT παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό και απίστευτα ώριμο ντεμπούτο άλμπουμ, το οποίο υφολογικά στέκεται αναμφίβολα στους ώμους των μεγάλων σκανδιναβικών Black Metal συγκροτημάτων.

Από πλευράς περιεχομένου το άλμπουμ δεν είναι εμπνευσμένο μόνο από τον σύγχρονο σατανισμό, αλλά και από τον ανθρώπινο συναισθηματικό κόσμο και τις επιθυμίες που συνδέονται με αυτόν. Η λαχτάρα για το θάνατο, η επιθυμία για παροδικότητα, η ανύψωση του εαυτού, καθώς και η αναζήτηση του νοήματος της ζωής με τη βοήθεια διαφόρων θρησκευτικών και αποκρυφιστικών διδασκαλιών, είναι μερικά μόνο παραδείγματα για να περιγράψουμε την προσέγγιση του στιχουργικού μέρους.

«Black Mass Evocation» Live Show

Setlist:

  1. Intro
  2. Hymn To The Latest Days
  3. Death Meditation
  4. The Ultimate Occult Worship
  5. Incantation Of The Old Ones
  6. Ecclesia Obscuri
  7. Blessed By The Light Of A Thousand Stars
  8. Negate The I

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το live παρακάτω :

Αφήστε μια απάντηση