Οι AMARANTHE δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Insatiable».

You are currently viewing Οι AMARANTHE δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Insatiable».

Οι εξαμελείς Σουηδοί, AMARANTHE, φτάνουν στα αστέρια και εκτοξεύουν την τέχνη τους ακόμα ψηλότερα – στο διάστημα, για την ακρίβεια – με την κυκλοφορία του νέου single, «Insatiable», που προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «The Catalyst», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου 2024 μέσω της Nuclear Blast Records. Oι AMARANTHE αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ευελιξία τους και το εξαμελές συγκρότημα καταφέρνει να κρατάει τον κόσμο σε εγρήγορση με τη συνεχή, υψηλής ποιότητας απόδοσή του.

Ο Olof Mörck δηλώνει: «Καθώς η κυκλοφορία του ‘The Catalyst’ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, είμαστε πολύ περήφανοι και πολύ ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το δεύτερο single από το άλμπουμ – το ‘Insatiable’! Οι αντιθέσεις συγκρούονται σαν κατακλυσμός σε αυτό το εξαιρετικά βαρύ, αλλά και εξαιρετικά πιασάρικο groove-monster, το οποίο φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής επιτυχίας των AMARANTHE, και κάτι παραπάνω! Για άλλη μια φορά συνεργαστήκαμε με τον επί χρόνια συνεργάτη και εξαιρετικό σκηνοθέτη Patric Ullaeus, για ένα ολοκληρωμένο, μηδενικό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι. Πέρα από αυτό, αυτό είναι ένα τραγούδι που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να ακούσετε ζωντανά στην επερχόμενη περιοδεία μας με τους φίλους μας DRAGONFORCE στις ΗΠΑ, οπότε θυμηθείτε να εξασκηθείτε στους στίχους! Και θα σας δούμε όλους σύντομα!»

Το «The Catalyst» είναι το πιο συνεκτικό από εννοιολογική άποψη έργο στην ιστορία των AMARANTHE. Αφιερωμένο στις έννοιες της μεταμόρφωσης και της αποκάλυψης, εμβαθύνει περισσότερο από κάθε προηγούμενο άλμπουμ, όπως εξηγεί ο Olof Mörck: «Έχουμε κάνει αυτά τα πράγματα και στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν ήμασταν τόσο θεατρικοί όσο αυτή τη φορά. Στην πραγματικότητα, όλοι αναρωτηθήκαμε αν το παρακάναμε αυτή τη φορά, αλλά σκέφτηκα επίσης ότι αυτή η μπάντα ήταν πάντα έτσι. Κυριολεκτικά, τα πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου μας βίντεο ήταν μια μεγάλη έκρηξη! Αλλά ναι, το ‘The Catalyst’ είναι πιο θεατρικό από ποτέ. Ποτέ δεν ήμασταν πραγματικά συμφωνικοί ή ορχηστρικοί στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά σκεφτήκαμε γιατί όχι; Επειδή μπορούμε! Το κλειδί σε αυτό το άλμπουμ είναι ότι αφήσαμε τα όρια και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι ακόμα πιο περιπετειώδες.»

Το «The Catalyst» αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα 15 χρόνων σκληρής δουλειάς και την ασταμάτητη επιδίωξη ενός εντελώς πρωτότυπου μουσικού οράματος. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Emmanuel Shiu

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά και σε διάφορες φυσικές μορφές, όπως CD, βινύλιο, μια ειδική έκδοση 2CD και ένα αποκλειστικό βινύλιο της Bravado + υπογεγραμμένη αφίσα.

Λίστα κομματιών:

 1. The Catalyst
 2. Insatiable
 3. Damnation Flame
 4. Liberated
 5. Re-Vision
 6. Interference
 7. Stay a Little While
 8. Ecstasy
 9. Breaking the Waves
 10. Outer Dimensions
 11. Resistance
 12. Find Life

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Insatiable» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση