Οι CALL OF CHARON ανακοινώνουν το νέο τους EP «The Sound Of Sorrow».

You are currently viewing Οι CALL OF CHARON ανακοινώνουν το νέο τους EP «The Sound Of Sorrow».

Οι Γερμανοί Modern Death Metallers CALL OF CHARON, ανακοίνωσαν το νέο τους EP «The Sound Of Sorrow», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου μέσω της Massacre Records!

Επιπλέον, η κυκλοφορία αυτή θα εμπεριέχει 5 τραγούδια και guest φωνητικά από τους Jamie Hanks ((I DECLARE WAR) και Jenni Gornicki (ex-CONVICTIVE) σε κάποια από αυτά.

Η μίξη και το mastering όλων των τραγουδιών έγιναν από τον Tue Madsen στα Antfarm Studios.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Colin Marks

Η μπάντα σχολιάζει: «Η ανταπόκριση στο ντεμπούτο μας πριν από τρία χρόνια ήταν τόσο μεγάλη που μας ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσουμε πώς να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Λόγω του αναγκαστικού διαλείμματος και των ακυρώσεων συναυλιών και φεστιβάλ, δεν ήταν δυνατόν να δώσουμε στην κυκλοφορία τον απαραίτητο χώρο και η σκέψη του να “γυρίσουμε απλά ένα δεύτερο άλμπουμ μετά από αυτό” δεν μας φαινόταν σωστή. Το νέο EP θα πρέπει να θεωρηθεί ως συμπλήρωμα του άλμπουμ. Κάπου εδώ η κυκλοφορία κλείνει και έναν κύκλο για εμάς: Επιστρέφουμε στις πρώτες μας μέρες (‘The Cleansing’), ξεδιπλώνουμε νέες δυνατότητες του άλμπουμ (‘Verblasster Glaube’) και σας δίνουμε μια πρόγευση για το τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς στο μέλλον (‘One By One’). Ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας, σας ευχαριστούμε για όλα!»

Λίστα κομματιών:

1. The Cleansing (Feat. Jamie Hanks, Jenni Gornicki)
2. In Dying Days
3. Verblasster Glaube
4. No Escape (Interlude) (Feat. Jenni Gornicki)
5. One By One

Αφήστε μια απάντηση