Οι AETERNUS ανακοινώνουν λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ τους «Philosopher».

You are currently viewing Οι AETERNUS ανακοινώνουν λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ τους «Philosopher».

Οι Νορβηγοί AETERNUS ανακοίνωσαν το «Philosopher» ως τον τίτλο του ένατου στούντιο άλμπουμ τους και διάδοχο του «Heathen» του 2018. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου μέσω της Agonia Records. Τον ίδιο μήνα θα ακολουθήσει περιοδεία σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τους GORGOROTH.

Οι AETERNUS σχηματίστηκαν από τον Ares το 1993 στο Μπέργκεν της Νορβηγίας και πρωτοστάτησαν στο είδος που είναι γνωστό ως Dark Metal, συνδυάζοντας Black Metal και Death Metal με στοιχεία κλασικής και παραδοσιακής μουσικής. Η μπάντα δημιουργεί τον ήχο-σήμα κατατεθέν της, διαστρώνοντας εξαιρετικό παίξιμο κιθάρας και στοιχειωτικά, μελωδικά ιντερλούδια. Η τωρινή σύνθεσή τους αποτελείται από τον κιθαρίστα/τραγουδιστή Ares, τον κιθαρίστα Gorm, τον μπασίστα Eld και τον ντράμερ Phobos (μεταξύ των οποίων υπάρχουν παρόντα και πρώην μέλη των GORGOROTH, IMMORTAL (live) και GAAHLS WYRD).

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mar.A.

Η ηχογράφηση, παραγωγή και μίξη του «Philosopher» έγιναν από το συγκρότημα και τον Herbrand Larsen στα Conclave & Earshot Studios (IMMORTAL, ENSLAVED) και το mastering από τον Lawrence Mackrory στο Rorysound Studio (BLOODBATH, VOMITORY). Το εξώφυλλο, την εικονογράφηση και το layout επιμελήθηκε ο Mar.A. (CULTES DES GHOULES, DEUS MORTEM).

Το πρώτο single και εναρκτήριο κομμάτι του άλμπουμ, «Existentialist Hunter», θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα μουσικό βίντεο τις επόμενες εβδομάδες.

Λίστα κομματιών:

  1. Existentialist Hunter
  2. World Bleak Nepotism
  3. The Intentionality of Unitigated Evil
  4. Void of Venom
  5. Wresting Worm
  6. The Luciferian Architect
  7. Carving the Pristine Anomie

Αφήστε μια απάντηση