Οι Adrian Smith και Roy Z θα συνοδεύσουν τον Bruce Dickinson στη σόλο περιοδεία του για την προώθηση του νέου του άλμπουμ!

You are currently viewing Οι Adrian Smith και Roy Z θα συνοδεύσουν τον Bruce Dickinson στη σόλο περιοδεία του για την προώθηση του νέου του άλμπουμ!

Πριν μερικές ημέρες, ο τραγουδιστής των IRON MAIDER, Bruce Dickinson ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει live εμφανίσεις στη Βραζιλία και το Μεξικό ενθουσιάζοντας τους οπαδούς του. Ο λόγος είναι η προώθηση του νέου του άλμπουμ, «The Mandrake Project» που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2024 από τη BMG Records.

Στο τουρ θα συνοδεύσουν τον Dickinson οι Adrian Smith, κιθαρίστας των MAIDEN και ο Roy Z. Και οι δύο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Dickinson σε άλλα σόλο άλμπουμ του.

Το «The Mandrake Project» αποτελεί το έβδομο προσωπικό άλμπουμ του και το πρώτο μετά από σχεδόν δύο δεκαετίας αφού το προηγούμενό του, «Tyranny Of Souls» κυκλοφόρησε το μακρινό 2005.

Ο Dickinson ανέφερε: «Αυτό το άλμπουμ ήταν ένα πολύ προσωπικό μου ταξίδι και είμαι υπερήφανος. Ο Roy Z το σχεδίαζε, έγραφε και ηχογραφούσε για χρόνια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που οι οπαδοί μου θα το ακούσουν επιτέλους. Είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος με την προοπτική να βγούμε σε περιοδεία με μια εκπληκτική μπάντα και να του δώσουμε ζωή. Σχεδιάζουμε να παίξουμε όσα περισσότερα σόου μπορούμε σε πολλά μέρη για να το ακούσουν ζωντανά όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται. Όσο για το τι είναι το «The Mandrake Project»….αυτό θα αποκαλυφθεί σύντομα».

Προγραμματισμένες συναυλίες για το «The Mandrake Project» μέχρι τώρα:

18/4/2024 – Diana Theater, Guadalajara, Mexico
20/4/2024 – Pepsi Theatre, Mexico City, Mexico
24/4/2024 – Live Curitiba, Curitiba, Brazil
25/4/2024 – Pepsi On Stage, Porto Alegre, Brazil
27/4/2024 – Opera Hall, Brasilia, Brazil
28/4/2024 – Arena Hall, Belo Horizonte, Brazil
30/4/2024 – Qualistage, Rio De Janeiro, Brazil
02/4/2024 – Quinta Linda, Ribeirao Preto, Brazil
04/4/2024 – Vibra, Sao Paulo, Brazil

Αφήστε μια απάντηση