Ο Bobby “Blitz” Ellsworth, ο Mike Portnoy, ο Mark Menghi και ο Phil Demmel αποτίουν φόρο τιμής στον EDDIE VAN HALEN διασκευάζοντας το “D.O.A.” των VAN HALEN.

You are currently viewing Ο Bobby “Blitz” Ellsworth, ο Mike Portnoy, ο Mark Menghi και ο Phil Demmel αποτίουν φόρο τιμής στον EDDIE VAN HALEN διασκευάζοντας το “D.O.A.” των VAN HALEN.

Ο τραγουδιστής Bobby “Blitz” Ellsworth (OVERKILL), ο ντράμερ Mike Portnoy (THE WINERY DOGS, SONS OF APOLLO), ο μπασίστας Mark Menghi (METAL ALLEGIANCE) και ο κιθαρίστας Phil Demmel (VIO-LENCE, ex-MACHINE HEAD) – κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους ως BPMD, από ροκ διασκευές της δεκαετίας του ’70, “American Made”, τον Ιούνιο μέσω της Napalm Records.

Δεδομένου ότι τα μέλη των BPMD θεωρούν τον εκλιπόντα Eddie Van Halen ως μια από τις μεγαλύτερες μουσικές επιρροές τους, ένα παθιασμένο cover του “D.O.A.” των VAN HALEN συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ τους. Με τα πρόσφατα νέα για το θάνατο του Eddie Van Halen, το συγκρότημα ενώθηκε για να τιμήσει τον βιρτουόζο της κιθάρας με ένα συναρπαστικό βίντεο της διασκευής τους, με φόντο τις αγαπημένες τους φωτογραφίες του EVH.

Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Αφήστε μια απάντηση