Οι UNFAIR FATE υπογράφουν με τη Wormholedeath για την επανέκδοση του άλμπουμ «Into the Abyss».

You are currently viewing Οι UNFAIR FATE υπογράφουν με τη Wormholedeath για την επανέκδοση του άλμπουμ «Into the Abyss».

Το Σουηδικό Thrash/Death Metal σχήμα UNFAIR FATE, υπέγραψε με την Wormholedeath Records για την επανακυκλοφορία του άλμπουμ τους «Into the Abyss», που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε αρχικά σε streaming πλατφόρμες τον Μάρτιο του 2022 πριν το πάρει η Wormholedeath για ψηφιακή επανέκδοση και φυσική κυκλοφορία.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που γινόμαστε μέλη της οικογένειας της Wormholedeath! Ήταν εύκολη η απόφαση να υπογράψουμε όταν είδαμε πόσο μεγάλο είναι το δίκτυο διασύνδεσής τους και πόσο επαγγελματικά μας υποδέχθηκαν. Το ‘Into the Abyss’ είναι ένα σημαντικό άλμπουμ για εμάς και νιώθουμε ότι είναι σε καλά χέρια με την Wormholedeath Records.»

Η μπάντα άρχισε να δουλεύει πάνω στα τραγούδια για το «Into the Abyss» αμέσως μετά την κυκλοφορία του EP «Send Us to Our Graves» το 2018. Ήθελαν να έχουν ένα σταθερό μείγμα από γρήγορα και επιθετικά κομμάτια, καθώς και αργά και βαριά, χωρίς να απομακρύνονται πολύ το ένα από το άλλο. Οι στίχοι του άλμπουμ περιστρέφονται γύρω από θέματα όπως ο εθισμός σε ουσίες, ο πυρηνικός πόλεμος και το να αφήσουμε ελεύθερο το σκοτάδι μέσα μας. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε μεταξύ Σεπτεμβρίου 2020 και Δεκεμβρίου 2021 στα Realtime Recording Studios στο Norrköping της Σουηδίας.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Frithiof Engzell

Οι UNFAIR FATE είναι γνωστοί για το μείγμα τους από Thrash και Death Metal με μια δόση Black Metal, και το «Into the Abyss» προσφέρει Metal με ποικίλους τρόπους. Από τη γρήγορη επιθετικότητα του «Confrontation» μέχρι το χορταστικό «Pinned by Conceit» και το γεμάτο άγχος φινάλε «Sealed in Darkness», το άλμπουμ δεν αποφεύγει ποτέ να φέρει κάτι καινούργιο στο τραπέζι.

Οι UNFAIR FATE ιδρύθηκαν το 2012 από τον Riku Tenhunen στην κιθάρα και τον David Balian στα ντραμς, ενώ σύντομα προστέθηκε και ο William Nyström στο μπάσο. Ο Nils Hedberg προστέθηκε στα φωνητικά λίγο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Beyond Light» το 2015. Ο Alexander Kvael προστέθηκε στα ντραμς για το EP τους, «Send Us to Graves», το οποίο κυκλοφόρησε το 2018.

Το «Into the Abyss» σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τους UNFAIR FATE και καλούν κάθε οπαδό του Thrash και Death Metal να το ακούσει. «Ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και σε εμάς!» δήλωσε η μπάντα.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Intro
  2. Into the Abyss
  3. Confrontation
  4. Dagger of Lies
  5. Pinned by Conceit
  6. When Silence Falls
  7. Fundamentalist
  8. Altered Natures
  9. Sealed in Darkness

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser βίντεο της επανέκδοσης του άλμπουμ παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση