Οι SILVER LAKE του ESA HOLOPAINEN, κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι “Sentiment” με τη φωνή του Jonas Renkse των KATATONIA!

You are currently viewing Οι SILVER LAKE του ESA HOLOPAINEN, κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι “Sentiment” με τη φωνή του Jonas Renkse των KATATONIA!

Το ντεμπούτο άλμπουμ των SILVER LAKE του ESA HOLOPAINEN κυκλοφόρησε μέσω της Nuclear Blast Tonträger Produktions- und Vertriebs GmbH και έρχεται να μας αγγίξει, όχι μόνο με τα θρυλικά κιθαριστικά riff του Esa Holopainen των AMORPHIS, αλλά και με επτά διάσημους τραγουδιστές του Rock και Metal στερεώματος οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτό!

Το άλμπουμ έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του # 1 στα charts της Φινλανδίας, καθώς και ένα φανταστικό # 30 στη Γερμανία.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε επίσης ένα νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι “Sentiment”, με τη φωνή του Jonas Renkse των KATATONIA. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το νέο βίντεο και τις θέσεις των charts.

Θέσεις στα charts:

#01 – Φινλανδία (physical + official chart #2)
#13 – Ιαπωνία (rock and metal)
#30 – Γερμανία
#74 – Ελβετία
#81 – Αγγλία (Indie)
#92 – Ιταλία (physical)

Αφήστε μια απάντηση