Οι YOTH IRIA ανακοίνωσαν δύο εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με την συμμετοχή του Σάκη Τόλη των ROTTING CHRIST! Επιπλέον ανακοινώθηκε περιοδεία στην Νότια Αμερική!

You are currently viewing Οι YOTH IRIA ανακοίνωσαν δύο εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με την συμμετοχή του Σάκη Τόλη των ROTTING CHRIST! Επιπλέον ανακοινώθηκε περιοδεία στην Νότια Αμερική!

Οι Έλληνες Black Metallers YOTH IRIA ανακοίνωσαν δύο εμφανίσεις έκπληξη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021 αντίστοιχα! Σε αυτές θα συμμετέχει και ο ΣάκηςΤόλης των Rotting Christ ως ειδικός καλεσμένος! Μπορείτε να δείτε τις σχετικές αφίσες παρακάτω.

Ο Jim Muttilator, σε ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει:

Μετά από 25 χρόνια θα βρεθώ με τον Σάκη πάλι στην σκηνή, πιστεύω για ένα όμορφο live. Θέλω να είναι και ο Θέμης, τέλος πάντων θα δούμε. Μία ή δύο σκανδιναβικές μπάντες θα ανακοινωθούν σαν special guests σύντομα.
Αυτά για την ώρα
“.

Επιπλέον, προσφάτως οι YOTHIRIA ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες της περιοδείας τους στην Νότια Αμερική, μέσα στο 2022. Το πλήρες πρόγραμμα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ εκκρεμούν οι ημερομηνίες συναυλιών στην Βραζιλιά. Ρίξτε μια ματιά στις ήδη κλεισμένες ημερομηνίες, στο flyer που ακολουθεί.

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση