Οι WOLFHEART παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Grave», από το επερχόμενο άλμπουμ, «Draconian Darkness».

You are currently viewing Οι WOLFHEART παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Grave», από το επερχόμενο άλμπουμ, «Draconian Darkness».

Οι Φινλανδοί Melodic Death Metallers WOLFHEART, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το «Grave», το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Draconian Darkness», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου μέσω της Reigning Phoenix Music (RPM). Ο πρώτος ηχητικός πρεσβευτής του νέου άλμπουμ, ενσαρκώνει την απόλυτη ωμότητα των σκοτεινών χειμωνιάτικων νυχτών σε συνδυασμό με τη μαγευτική ομορφιά της φύσης.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Το ‘Grave’ ήταν το πρώτο τραγούδι που γράφτηκε για το άλμπουμ και έγινε ο φάρος που καθοδηγούσε όλη την παραγωγή του άλμπουμ. Σπρώξαμε τα σκοτεινά στοιχεία ακόμα πιο μακριά από το φως για να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή αντίθεση στις μελωδίες και τα τεράστια ρεφρέν. Από κάθε άλμπουμ έχουμε ξεκάθαρα αγαπημένα τραγούδια για live και το ‘Grave’ στέκεται αδιαφιλονίκητα στο βάθρο.»

Το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία του Νίκου Σταυριδάκη / VisionBlack

Με εμπνευστή τον σκληρά εργαζόμενο πολυοργανίστα Tuomas Saukkonen (BEFORE THE DAWN, BLACK SUN AEON κ.α.), οι WOLFHEART αντιπροσωπεύουν έναν μοναδικό συνδυασμό δυσοίωνης ατμόσφαιρας και έντονου Βορειοευρωπαϊκού Metal. Η μουσική τους βασίζεται στην καθαρή δύναμη και το ποιητικό βάθος, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη εκτίμηση για τη δουλειά τους στην παγκόσμια Metal κοινότητα.

Ενώ η τέχνη των WOLFHEART είναι κυρίως εμπνευσμένη από το φινλανδικό περιβάλλον τους, τα άλμπουμ τους αφηγούνται εκλεκτικές ιστορίες που συνδέουν τη φύση και τα ανθρώπινα συναισθήματα, και με κάθε άλμπουμ, έχουν καταφέρει να διευρύνουν τον καλλιτεχνικό τους ορίζοντα και να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη έκφραση στη μουσική τους.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Ancient Cold
  2. Evenfall
  3. Burning Sky
  4. Death Leads the Way
  5. Scion of the Flame
  6. Grave
  7. Throne of Bones
  8. Trial by Fire
  9. The Gale

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Grave» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση