Οι WAMPYRINACHT θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Night of the Desecration» τον Μάιο.

You are currently viewing Οι WAMPYRINACHT θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Night of the Desecration» τον Μάιο.

Οι Έλληνες Occult Black Metallers WAMPYRINACHT, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους single «The Church Of Thorns», από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Night of the Desecration», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου από την Iron Bonehead Productions.

Ένα από τα σημαντικότερα διαμάντια της πάντα δραστήριας ελληνικής Black Metal σκηνής, οι WAMPYRINACHT, έκαναν την εμφάνισή τους το 1995. Το πρώτο τους ντέμο έφτασε την επόμενη χρονιά, ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε ένα EP που κυκλοφόρησε από την Melancholy Promotion, τον προάγγελο της διαβόητης ISO666. Στη συνέχεια, οι WAMPYRINACHT λίγο πολύ επέστρεψαν στην κρύπτη, καθώς τα μέλη απομακρύνθηκαν και ο mainman Necrolord προσπάθησε να δημιουργήσει μια νέα σύνθεση. Το 2017 οι WAMPYRINACHT επέστρεψαν με μια νέα δισκογραφική δουλειά.

«Night of the Desecration»

Ευτυχώς, αυτός ο δίσκος απέδωσε καρπούς σε ολοκληρωμένη μορφή, με τον τίτλο «We Will Be Watching: Les cultes de Satan et les mystères de la mort». Μια δυναμική και εκθαμβωτική επίδειξη τυπικού ελληνικού Βlack Μetal, αλλά εμποτισμένο με μια μελαγχολία που ήταν όντως βαμπιρική, το «We Will Be Watching» έγινε μια ύστερη απαραίτητη στιγμή του ελληνικού κλασικισμού.

Υπομονετικοί αλλά και παρόντες, οι WAMPYRINACHT φτάνουν την κατάλληλη στιγμή με το δεύτερο άλμπουμ τους, «Night of the Desecration». Αμέσως, γίνεται αισθητή η αύξηση της ενέργειας και της διαύγειας- η συχνά απόκοσμη ωμότητα του προκατόχου του αντικαθίσταται από έναν στιβαρό ‘n’ surging ήχο που ξεχειλίζει από έναν νεοαποκτηθέντα επαγγελματισμό που αποδίδει τα μέγιστα.

Γιατί το «Night of the Desecration» καίει με μια φωτιά που τρεμοπαίζει προς μυριάδες κατευθύνσεις – ανεβαίνει, πέφτει, κορυφώνεται, ρέει, καταναλώνει τα πάντα σε κάθε στροφή του άλμπουμ, το οποίο είναι παραπλανητικά επικό και διαρκεί 43 λεπτά – αλλά πάντα εστιασμένο, πάντα προσεγμένο. Επικεφαλής της επίθεσης είναι η κιθαριστική δουλειά του Necrolord, που ισορροπεί επιδέξια το στιβαρό ‘n’ strident riffing με τα συναισθηματικά ‘n’ bone-chilling leads- το Ηeavy Μetal πνεύμα στον πυρήνα του κλασικού ελληνικού Βlack Μetal πάλλεται περήφανα, αλλά οι WAMPYRINACHT αναμφίβολα βάζουν τη δική τους σκιώδη πινελιά σε αυτό.

Λίστα Τραγουδιών:

  1. The Fountain of All Sorrows and WrathThorns for my Damnation
  2. Night of the Desecration
  3. My Angel
  4. The Church of Thorns
  5. A Wanderer’s Journey…
  6. Hammer of the Angels
  7. …Towards the Glimmering Star
  8. Of Statues Wrecked and Ruined

Μπορείτε να ακούσετε το «The Church Of Thorns» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση