Οι TYRANNUS παρουσιάζουν το νέο τους single «A Worse Reality».

You are currently viewing Οι TYRANNUS παρουσιάζουν το νέο τους single «A Worse Reality».

Το σκωτσέζικο Thrash/Death-Metal σχήμα TYRANNUS, παρουσίασε το νέο κομμάτι «A Worse Reality» , από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας «Unslayable». Το «Unslayable» πρόκειται να κυκλοφορήσει σε βινύλιο και κασέτα την 1η Απριλίου μέσω της True Cult Records.

Ο Callum John Cant σχολιάζει σχετικά με το άλμπουμ: «Το όραμα που θέσαμε έχει ολοκληρωθεί. Το ‘Unslayable’ είναι ένα άλμπουμ που παίρνει τις εκλεκτικές επιρροές μας και τις διαστρεβλώνει σε μια εννοιολογική ιστορία με θέματα υπαρξισμού, Lovecraftian τρόμου και αντιφασισμού. Θέλουμε όποιος ακούσει αυτό το άλμπουμ να βρει κάτι από τον εαυτό του σε αυτό. Με κάθε ίνα της ύπαρξής μας, πιστεύουμε στη μουσική που δημιουργήσαμε και ανυπομονούμε να μοιραστούμε επιτέλους το πλήρως υλοποιημένο όραμά μας με όλους.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του CVSPE

Οι TYRANNUS σχηματίστηκαν το 2018, ξεκίνησαν ως ντουέτο αποτελούμενο από τους Callum John Cant (κιθάρα/μπάσο/φωνητικά) και Alasdair Dunn (ντραμς) και ο αρχικός τους στόχος ήταν απλά να φτιάξουν ακραία Metal μουσική που θα ακούγεται έντονη και συναρπαστική ταυτόχρονα. Το ντουέτο ηχογράφησε το πρώτο του ντέμο το 2018, το οποίο πέρασε λίγο κάτω από το ραντάρ, αλλά παρόλα αυτά ήταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν να γράφουν υλικό για ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ. Κυκλοφόρησαν μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονταν στο πρώτο τους άλμπουμ ως 3-track ντέμο το 2021 και η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική και τελικά τράβηξε την προσοχή της True Cult Records, η οποία το κυκλοφόρησε σε κασέτα.

Ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση στο νέο ντέμο, επιστράτευσαν τον Fraser Gordon για να αναλάβει την κιθάρα και τον Alistair Harley για να παίξει μπάσο, και σύντομα άρχισαν να παίζουν ζωντανά. Και το νεοσύστατο κουαρτέτο μπήκε στη συνέχεια στο στούντιο για να ηχογραφήσει εκ νέου τα τραγούδια του demo παράλληλα με άλλα και το αποτέλεσμα είναι το ‘Unslayable’. Ένα άλμπουμ που συνδυάζει αριστοτεχνικά τη συντριπτική επίθεση του Thrash και του Death Metal με στοιχεία του Psychedelic και του Post/Black Metal.

Λίστα τραγουδιών:

  1. A Cruel Dream
  2. A Worse Reality
  3. The Flood
  4. It Taketh
  5. Lake of the Undying
  6. Unslayable
  7. Light the Last Sun
  8. Break the Will of Evil

Μπορείτε να ακούσετε το “A Worse Reality” στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση