Οι TRISTANIA ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους!

You are currently viewing Οι TRISTANIA ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους!

Οι Νορβηγοί goth metallers TRISTANIA ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους μετά από 26 χρόνια ύπαρξης. Συγκεκριμένα κοινοποίησαν την παρακάτω ανακοίνωση:

« Μετά από 26 χρόνια στην παγκόσμια metal μουσική σκηνή , τα μέλη των TRISTANIA αυτή την εβδομάδα πήραν την απόφαση να σταματήσουν. Αυτό σημαίνει ότι τα μελλοντικά μας πλάνα, όπως η περιοδεία μας στη Λατινική Αμερική τον Δεκέμβριο ακυρώνεται. Παλεύοντας τα τελευταία δύσκολα χρόνια όπως όλος ο κόσμος, είμασταν ενθουσιασμένοι με την προοπτική να περιοδεύσουμε στην Λατινική Αμερική. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν τα νέα για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας πολύ στενού συγγενή ενός μέλους του συγκροτήματος, που θα έβαζε εμπόδια στα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδιά μας. Ήταν σοκαριστικό για εμάς και είμαστε συντετριμμένοι που θα πρέπει να το μοιραστούμε μαζί σας.

Οι TRISTANIA είναι ένα συγκρότημα που ποτέ δεν έκανε εκπτώσεις στην τέχνη και δεν υπήρχε η επιλογή να μην παρουσιάσουμε το 100% του εαυτού μας στους οπαδούς μας. Η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη, και ειδικά από τη στιγμή που δεν θα μπορέσουμε να συναντήσουμε τους φίλους μας στη Λατινική Αμερική ξανά. Πάντα είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση με αυτούς.

Την ειλικρινή μας συγγνώμη σε όσους επηρεάζονται από αυτή την απόφαση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους δούλεψαν μαζί μας αυτές τις σχεδόν 3 δεκαετίες γράφοντας μουσική, ηχογραφώντας, περιοδεύοντας αλλά ειδικά ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Continental Concerts που μας υποστήριξε σε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πιστούς οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο για τις απίθανες εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, δε θα είχαμε την έμπνευση να συνεχίζουμε για τόσα χρόνια. Ήταν 26 γεμάτα χρόνια. Τώρα, ας απολαύσουμε τις αναμνήσεις».

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Mariangela Demurtas που είναι στο συγκρότημα από το 2007 δήλωσε ότι προς το παρόν δεν έχει λόγια να περιγράψει πως αισθάνεται και θα επανέλθει στο μέλλον. Κρίμα γι’ αυτή την κατάληξη….

Αφήστε μια απάντηση