Οι THE MODERN AGE SLAVERY ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ «1901 | The First Mother» μέσω της Fireflash Records.

You are currently viewing Οι THE MODERN AGE SLAVERY ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ «1901 | The First Mother» μέσω της Fireflash Records.

Οι Ιταλοί THE MODERN AGE SLAVERY βρίσκονται στα τελευταία στάδια της ολοκλήρωσης των εργασιών για το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο «1901 | The First Mother», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη νεοϊδρυθείσα εταιρεία Fireflash Records (HOLY MOSES, MYSTIC CIRCLE, MEZZROW).

Στο «1901 | The First Mother» το πενταμελές συγκρότημα βρίσκεται κάπου σε ένα τεράστιο φάσμα Blackened Deathcore και Aggressive Metal. Ερχόμενοι εξοπλισμένοι με αλεστικά blast beats, ανελέητα brutal φωνητικά και σφαγιαστικά ταχύτατα μοτίβα διπλού μπάσου ο ήχος τους αναπτύχθηκε και έγινε όλο και πιο μοναδικός με την πάροδο του χρόνου.

Ο τραγουδιστής Giovanni Berselli, σχολιάζει: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την υπογραφή μας στην Fireflash Records! Από την πρώτη μου συνάντηση με τον Markus Wosgien τον Ιούλιο, ένιωσα μια ειλικρινή αίσθηση οικειότητας και αμοιβαίου σεβασμού. Θαυμάζω πραγματικά την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει στο παρελθόν με την Nuclear Blast και για αυτό που κάνει με την Atomic Fire Records. Έτσι, πιστεύω ότι η υπογραφή με τη νέα του δισκογραφική εταιρεία Fireflash είναι, πρώτα απ’ όλα, μια μεγάλη μεγάλη τιμή για εμάς και θα μας επιτρέψει να ωθήσουμε τους THE MODERN AGE SLAVERY σε ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο. Πραγματικά ανυπομονούμε να ακούσετε το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μας που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο.»

Ο Markus Wosgien της Fireflash Records, προσθέτει: «Γνώρισα τον Giovanni αυτό το καλοκαίρι, μαζί με έναν κοινό φίλο, και άκουσα για το συγκρότημά του, τις φιλοδοξίες του και την ιστορία τους. Στη συνέχεια άκουσα αυτό το νέου τους άλμπουμ, το οποίο ήταν γεμάτο σκοτάδι, επιθετικότητα και βαθιά συναισθήματα. Η μπάντα είναι εξαιρετικά δεμένη και η εξέλιξή τους σε μια πιο μαύρη κατεύθυνση με υπνώτισε εντελώς. Αισθάνθηκα ότι αυτό είναι το τέλειο μείγμα των σημερινών BEHEMOTH και της σκοτεινής πλευράς των THY ART IS MURDER – αλλά εντελώς μοναδικό και δυνατό.»

Αφήστε μια απάντηση