Οι SUICIDAL ANGELS δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single, «Virtues Of Destruction».

You are currently viewing Οι SUICIDAL ANGELS δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single, «Virtues Of Destruction».

Οι Έλληνες Thrashers SUICIDAL ANGELS, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο τους single, «Virtues Of Destruction». Το τραγούδι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, «Profane Prayer», το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου μέσω της Nuclear Blast Records.

Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Νίκος Μελισσουργός σχολιάζει σχετικά με το νέο τραγούδι: «Το τρίτο μας single μόλις κυκλοφόρησε! Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την headline ευρωπαϊκή μας περιοδεία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας ένα ακόμα τραγούδι από το νέο μας άλμπουμ, ‘Profane Prayer’! Παίξτε το δυνατά και χτυπηθείτε μαζί με όλη τη γειτονιά!!!»

Και δηλώνει για το νέο άλμπουμ: « Ήρθε η ώρα! Επιτέλους, μετά από σχεδόν 4 χρόνια, το 8ο στούντιο άλμπουμ των SUICIDAL ANGELS είναι πραγματικότητα και έτοιμο να εξαπολυθεί στην αγορά, φέρνοντάς σας νέες μελωδίες που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις ορέξεις του πιο σκληρού κοινού! Την 1η Μαρτίου του 2024, αυτό το θηρίο θα κυκλοφορήσει, σε ψηφιακή και φυσική μορφή σε όλα τα δίκτυα της Nuclear Blast. We have returned and it will be killer!!!»

Λίστα τραγουδιών:

  1. When the Lions Die
  2. Crypts of Madness
  3. Purified by Fire
  4. Deathstalker
  5. Profane Prayer
  6. The Return of the Reaper
  7. Guard of the Insane
  8. Virtues of Destruction
  9. The Fire Paths of Fate

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Virtues Of Destruction» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση